tiistai 24. tammikuuta 2012

Matkamessut 2012


Vähän ennen kuin lähin Balille, sain Rantapallolta viestä, että me blogaajat saadaan liput Matkamessuille, joissa Rantapallo on yhteistyökumppanina ! :) Kyl siinä vähän hymyilytti, että jes, kolme päivää sen jälkeen, kun olen palannut himaan Indoista, pääsee taas metsästelemään lentolippuja ;) 
Eka kerta ku olin kunnolla ulkona Suomeen palattua. Olin onnekkaasti saanut angiinan koneessa (vai mistä lie) ja jumitellut vain himassa villejä kauppareissuja lukuun ottamatta.  Olin vähän sellanen "joo-o, nyt ollan Suomessa" -fiilis, kun käveli ekaa kertaa uusilla talvikengillä (edelliset vuodethan olen tainnut talsia connut/vansin slipparit ja villasukat jalassa, mutta tänä vuonna nöyristyin.)  siinä lumipyryssä.


Mulla oli komle-neljä ihmistä mielessä, jotka olisin ensisijaisesti halunnut ottaa mukaan aveciksi. Halusin antaa jollekin aidosti reissaamisesta kiinnostuneelle ihmiselle lipun (secluding "moi kävin sikailulomalla Sunny Beachillä"/pakettimatkat jeejee), mutta kun kaikki kaverit olivat maailmalla (Joel Kambodiassa, Kimsu Nykissä, Veera missä lie Kaakkois-Aasiassa ja Milkankin jätin Balille), mukaan lähti rakas pikkuveljeni. Ei oltu ehditty kunnolla hengailemaan kolmeen kuukauteen Balin ja broidin kahen kuukauden Puolassa suoritetun työharjottelun vuoksi, joten oli kivvaa viettää tämmönen iltapäivä yhdessä :)


Kävin Brasilia-kojulla tiedustelemassa hieman asioita tulevia juttuja vartennnn... siitä sitten myöhemmin.
Ja menin moikkaamaan ihanaa Josslinia! Oltiin siis juuri laskeuduttu Helsinki-Vantaan lentokentälle, kun aloin puhumaan vierustoverini kanssa (sitä ennen olin liian kiireinen jumittaessani Breaking Badia) ja sain tietää että kyseinen zambialainen nainen oli tulossa tänne "Travel fairsiin" "oh sweet! -...heey. I'M GOING THERE TOO!" Joo, oli aivot hieman jumissa angiinasta. Vaihettiin yhteystietoja ja lupasin tulla moikkaamaan :) Josslin oli niin iloinen nähdessään mut ja ilo oli kyllä molemmin puolinen :) Ihana tyyppi!  


Kuubassa tanssittiin

On hyvä ottaa mukaan henkilö joka a) kuvailee sua mielellään b) kantaa sun toista kassia >:)



Kävin Rantapallon blogiloungessa ja tutustuin Hannaan :)




  
Löysin Indonesia-kojun ! Kyseinen herra oli Lombokista ja vähän harmittelin, etten ehtinyt käymään siellä enkä kiipeämään Gunung Rimjania!  Oli kyllä niin ihanaa huikata taas "Sampei jumpa" pitkästä aikaan <3
Eksyttiin kans AirBalticin kojuun, jossa oli jonkinlainen pallopeliviritelmä menossa. Airbaltic-mies tuli heittämään: "Hey, do you wanna play a game?"
Sandra & Patrick: "hahahahahahahahahahahhhhha no"
Airbaltic-guy: "Why not? o_O"
Sandra: "Well, the last time I heard someone say "I wanna play a game" to someone, that person had to saw there foot off"
-Airbaltic guy cracks up hysterically and stops persuading us to play the game-



Vuoden travellerit 2012 -finalistit piinapenkissä.

Jos vuoden travelleri -kisaan sais osallistua yksin, niin tekisin sen. Don't get me wrong, I like to travel with someone, mut paljon siistimpää on reissaa yksin. Enemmän mahdollisuuksia, ei kompromisseja, tutustut enemmän ihmisiin - ja hei, sielt tien päält voi löytyy vaik mitä siistei tyyppei, joiden kaa voit reissaa niin kaua kunnes niitten naama rupee kyllästyttämään!

   Muutenki, mun ois vähä vaikee osallistuu tähän reissuun kenenkään kanssa, kun osa matkakumppaneista asuu toisessa maassa tai toisella puolella maailmaa. Ja vaikka mulla onki ollu matkakumppaneita, niin en oo tehny mitään noist reissuist yhen ja saman henkilön kanssa, jonka voisin sit ottaa kisaparikseni :D SO PLZ, antakaa myös meille "yksinäisille susille" (lol) mahdollisuus osallistua!


Kävästiin broidin kanssa taas hieman Rantapallon boothissa ja lueskeltiin vähän Madventuresien uusinta!

..ja kokeiltiin Samsungin täbiä, joita Rantapallon loungesta löyty :) Huom. olin just postaamassa tänne ;D

Alko olemaan sen verran paska olo tän angiinan vuoksi, niin hiipsitiin sitten kotiin ennen ku vuoden travellerit ehittiin valita :/ Se olis ollu jees nähä, mutta ens vuonna sitten!

Kaiken kaikkiaan kiva päivä ja vaikken mitään lentoja löytänytkään, niin oli kiva mennä verkostoitumaan ja tapaamaan ihmisiä :) Rantapallolle kiitosta!

4 kommenttia: