perjantai 10. joulukuuta 2010

ROAD TRIP: Day 4 - Port Augustus



Tää päivän oli oikeestaan pelkkää ajamista. Herättiin seiskalta ja pakattiin meidän auto ennen kuin kristillisen koulun oppilaat alko tulvimaan parkkipaikalle. Siirryttiin läheiselle leikkipuisto/puisto/virkistysalueelle tekemään aamupalaa ja ottamaan kuivasuihkut. Ai ei nimittäin löydy suihkuja, mutta onneks on baby wipes! :D


Pysähdyttiin kerran kahvitauolle ja jotain tosi sulosta tapahtu. Lapsikuoro tais vissiin harjotella christamas carrolseja ja ne osu just meijän parkeeratun vanin eteen... Oli jotenki niin absurdi fiilis: lapset laulamassa "rocking around the christmas tree" -joululaulua + me neljä + Australia.
Pysähdyttiin kans tien viereen ja kokattiin lounasta. For some odd reason we decided to eat on the concrete instead of the picnic tables in the back..



Koin preview'n Out Backista: ajettiin loputtoman näköistä, suoraa, tylsää tietä with the most plain scenery... Laura ja Melanie halus pysähtyä ja ottaa kuvia :D



Top Road Trip games/Ways of Killing Time:

-drawing on water balloons
-20 questions (which object)
-Which character/person am I thinking about?
-I spy with my little eye
-Pictionary with 2 people... :D:D:D
-Hangman
-ABC...etc categories
-Which one would you rather choose..
-Freaking people out with The Beast Stick
Nyt safkaa ja sit haetan meidän pyykit.



Edit://
Jhuuumalauta että oli kylmää !! I hate to admit this to you guys, but it was only +14... in Australia. (Joskus 11 aikaan illalla) JEPJEP. Ei näin. Ajettiin 1,5 tuntia Adelaidessa ettien hyvää mestaa parkeerata meijän not-so-discrete-van.. Eventually löydettiiin hyvä spot rannan vierestä ja juotiin meidän kaljat ja goon loppuun (not so good idea).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti