sunnuntai 5. joulukuuta 2010

On the Road to Sydney


Istun dösässä matkalla Sydneeyn ja kello on 4:51 aamulla. 12 tunnin ajomatka enkä ole nukkunut kuin pari tuntia, mikä on aika yllättävää, sillä olin mun arvonnasta voittamalla surffitunnilla, ja sen jo pitäisi uuvuttaa.... asd. Oltiin surffaamassa siis Lennox Headissä, jonka jälkeen mentiin uimaan järveen, joka on tee puitten ympyröimä. When the tea tree leaves fall to the lake it gives it a nice tint which makes it good for your skin and hair!

Sydneyssä aiotaan asua Lauran kanssa sen viime vuonna tutustuman frendin, Isaacin luona. Ihanaa, että meillä tour guide taas (niin kuin Tom Gold Coastilla), sillä meillä on vain pari päivää aikaa. 7.12 pitää nimittäin olla Melbournessa hakemassa van ja Dominic lentokentältä !!111 SICK.
sori että tää teksti on ihan överihirveetä but i'll just blame it on the hour.

Laura leikki paparazzii


Melanie on taas omalla minilomallaan: hän päätti mennä pariksi päiväksi Coffs Harbouriin, jossa Melaniella asuu lisää kaukaisia sukulaisia. Mel päätti mennä sinne Sydneyn sijasta, sillä hän on jo nähnyt sen kaupungin ja tulee viettämään siellä uuden vuodenkin. Melanie tulee kyl jo vissiin sunnuntaina meidän luokse ! (:

Osta:
-Hope they serve beer in Hell -kirja
-uus memory card, mieluiten ainaki 4GB
-shampoo & hoitoaine
-piilolinssin säilytysneste



Haluan Sydneyssa olla kunnon turisti: niin ku silloin pienenä, kun sun porukat raahas sut nähtävyydeltä nähtävyydelle 8 tunnin ajan.. Haluan nimittäin nähdä kaikki perusnähtävyydet (Opera House, Harbour, se silta etcetc), käydä PIKASESTI bondi beachilla, kävellä Australian oman red ligh districtin eli King's Crossin läpi, patikoida Melanien suosittelema reitti, josta näkee kaupungin valot pimeellä... jne.. Meidän onneks Isaac on homo, niin tullaan näkemään Sydneyn kuuluisaa gay-sceneäkin 8)

Noniin. Voisin nyt yrittää koisia. Ollaan 2 tunnin päästä perillä (klo: 07:00).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti