tiistai 7. joulukuuta 2010

ROAD TRIP: Day 1 - Geelong



Kello kahdeksalta aamulla oltiin vihdoinkin Melbouressa uuvuttavan, puuduttavan ja epämiellyttävän 17 tuntisen jälkeen. Sovittiin, että yksi jää odottamaan rinkkojen kanssa bussiasemalle sillä aikaa, kun kaksi muuta hakee meidän campervanin. Volunteerasin jäädä vartioimaan meidän kamoja, ja Lauraja Melanie lähti suunnistamaan kohti Jucy'n head quartersei ilman mitään osotetta (perus).  Sain venata KOLME tuntia.. Sillä aikaa ehin siivota mun rinkan, heittää roskia ja turhia juttuja pois (sori äiti sun laukun hihna irtisano itsensä, niin jouduin heittämään sen pois... Sen mukana lens melkeen mun Mastercard ja passi hui saatana :S )


Tältä näyttää meidän dashboard.. vesi-ilmapallot FTW


Kun tytöt viimein saapu, päätettiin soittaa Dominicille, että se ottais junan/bussin bussiasemalle sen sijasta, että oltas haettu se kentältä.Sillä välin me pulitettiin $4,5 ett päästäs aseman asiakaille varattuun suihkuun.
Dominic saapui mukanaan sen long board, Bundaberg (rum) sombrero ja muovinen keppi, jonka päässä oli joku hirviön pää... :D Se oli ostanu sen monster stickin Colesista 60 sentillä ja vähän sen teeman mukaan nimettiin meijän vihree paku "The Beastiks".



Ostosreissun lopuksi meidän ostoskärry oli reunoja myöten täynnä ja goonia kuin kaljaakin oli ostettu. Ei oo muuten mikään paha hinta: ostettiin casket of goon, 48 bissee ruokaa viikoksi, karkkii ja sipsejä ja hinnaks tuli vain $64/henkilö!

The Beast


Päästiin lähtemään siis vasta NELJÄLTÄ iltapäivällä... :D Huhhuh, kun kaikkeen meni niin jumalattomasti aikaa.. Ruokakaupan löytämiseen ja iPod-piuhan ettimiseen..



Ei ees ajettu eilen melkeen yhtään! Taidettiin päästä Melbournesta ulos vasta viideltä (kesti vähän aikaa, ennen ku löydettiin ittemme kartalta ja paikannettiin reitti ulos kaupungista Great Ocean Roadia kohti). Aiettiin googlen mukaan VAIN 72km, ennen kuin päätettiin bunkata Geelong-nimisessä paikassa... Löydettiin mukavan suojainen mesta campata teollisuusalueen ja suburbin vierestä. Ei olla oikein varmoja Victoria-osavaltion politiikista autossa nukkumisen suhteen julkisilla paikoilla.. mutta ainakaan kytät ei tullu bustaa, ett ihan hyvä juttu!

3 kommenttia:

  1. Aiotteko nukkua koko road tripin autossa? Ja miten mahutte sinne nukkumaan kun ei toi nyt NIIn isolta näytä? :D

    VastaaPoista
  2. ettekai te OIKEESTI pidä VETTÄ (ilmapallot menee rikki.) tos dashboardil!? MEGA riski! ottakee pois noppee! tulee muuten kaaaallis lasku!

    VastaaPoista
  3. anonyymi, eiku siis toi "penthouse" on sellanen nostettava yläkerta, jossa mahtuu kaks nukkumaan :) Ei me muuten oltas tota vuokrattu :DD

    Anonyymi, eieieiei :DDDD hahaha päivän parhaat naurut 8) Siis ihan ilmaa noissa on :)

    VastaaPoista