keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Samsung Galaxy Tab



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÄ VOITIN SEN _SAMSUNGIN GALAXY TABIN_ !!!
Ei voi olla totta! En oo ikinä voittanu mitään :D

Haaa olin niin ilonen, kun torstaina (joo-o, on ollu hitusen kiire) luin sen sähkärin, että "onneksi olkoon.." :) Oltiin jus lähössä Aussie Bariin viettämään Australia Daytä ja ei ois voinu lähtee yhtään paremmin ilta käyntiin :D

Ei vitsi, ihanaa :) Vaikka ensimmäisten tablettien saapuessa markkinoille olinkin skeptinen niiden käytettävyyden järkevyydestä/tarpeellisuudesta, muutin täysin mieleni, kun tajusin, kuinka paljon reppuni (ei siis rinkkani) kevenisi, jos ei tarvitsisi tätä Läpsyä aina reissuilla raahailla. Viimeinen niitti oli se, kun syksyn aikana leikin luokkakaverini tabletillä ja ihastuin - mäkin haluun !



Vaikka Samsungin läppärini onkin tosi pieni (14" muistaakseni) ja suht."kevyt" (~2kg), niin on sen tehnyt sen mieli jättää himaan parin reissun jälkeen. En voi käsittää, miten saan mun päivärepun painamaan 8kiloa, kun se on joku kolme kertaa pienempi rinkkaa, joka painaa vain 12 kiloa!

Unelmointi sai myös alkunsa siitä, kun luin Rantapallon toimitusjohtajan Riikan blogia, jossa hän kertoi "kantaneensa" mukana viittä matkaopasta - siis iPadissä ;) Taakka kevenee kummasti, kun grammojen tilalla onkin bittejä.

Tää on vaan niin hieno vempain :D Mulla on joku maailman hirvein muropakettipuhelin, joten kaikki tollaset älypuhelimet/tabletit on mulle aika uusia juttuja, kun en itse iPodia ja läppäriä kummempia juttuja omista.



En voi vieläkään käsittää, kuinka pieni toi täbi on ! Puolet mun läppärin koosta ja painaa vaivaset 470 grammaa !!! LIGHTS AS A FEATHER!

Toivon vaan, että opin kirjottamaan tolla vaivatta.. Välillä nimittäin tuppaa tulemaan enemmän juttua blogiin, niin olisi hyvä, että kirjottaminen sujuu helposti. (AN:// Kirjotan tätä siis nyt läppärillä, koska piti siirtää koneelle kuvia ja en ole vielä ehtinyt käydä ostamassa kortin lukijaa täbiin).

Mutta juu. One happy blogger I am. Kiitos Samsung ja kiitos Rantapallo !!! :)

4 kommenttia: