sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Halloween Party @ Airlie Beach


Thank god Melanie oli munkaa samal pagel ja sekin halus tehdä jotain ainaisen auringon ottamisen sijaan
lagoonissa. Laura taas oli ihan fine sen kanssa, että ei tehtäis mitään. Otettiin Melanien kanssa bussi Shute Harbouriin ja me oltiin aikeissa tehdä sellanen walk, koska kaikki hiket täällä on niin kaukana, että tarttis autoa :S





Päädyttiinki vuokraamaan kaksinistuttava kayak ! $40 on aika suolanen hinta, kun päiväbudjetti on $63 ja $20 menee jo hostelliin, mutta mietin, että mitä muuta mä muka tekisin mun rahoilla ? Better to do stuff!
Turhautti vähän se kayakkeileminen, kun yritettiin päästä yhelle saarelle and it just kept staying as far at it was... puoles välis matkaa oltiin sillee ei jeeeeesuuus meijän pitää viel meloo takas "#"¤"%364577668"!#!"¤"% Käännyttiin ja suunnattiin toiselle saarelle, joka oli lähempänä.




Siel saarel oli jotain ihan super friikkei hylättyi beach huttei, jotka oli vähän palannu. Koko mesta hais oudolt ja siel oli paljon roskii. Myöhemmin saatiin tietää, että ne majat oli rakennettu 60 vuotta sitten, silloin kun Airlie Beachiä ei edes ollut. Jengil oli tapana mennä sinne lomalle, mutta nykyään noita huttei ei omista kukaan ja se saari on National Park.




Kun palattiin takas niin ofc Laurakin olis halunnu kayakkeilla :D KNEW IT. We had a pretty awesome time seeing all those sea turtles, eagles and snakes!




Mentiin metsästämään Melanielle halloween asua, and I ended up buying random shit for the first time! :S Ostin $20 sellasen neonpinkin paidan ja neonkeltasen topin.. noooo. Ja en voinu resistaa $5 luomiväripalettii, jossa oli VIIS eri värii !! Kuin halpa! Kaiken lisäks ne värit oli sellasii hullui neonvärei... awesomeness :D

Maalasin Haydnille naamarin :D




Koska menin $35 yli mun päiväbudjetin (oon onneks kuluttanu niin vähän rahaa tätä ennen, niin tää ei haittaa) en ottanu rahaa mukaan baariin... eiku hetkinen, en muuten koskaan otta täällä rahaa baariin? Sen lisäksi, että i'm on a budget, miehet tarjooo !

"Banana!!!!!!!!" "No... pineapple"



Aloteltiin meijän hostellilla ja Haydn tuli kans tänne. Laura oli pukeutunu merirosvoks, mä cowgirliks ja Melanie oli prinsessa... Ainoo kruunu/tiara, joka löydettiin, oli sellanen, jossa luki "Happy Birthday" :D Tällä verukkeella saatiin lainattua alakerran baarista kolme viinilasia (srsly muovimukit... hell no)
"Hey I have a random question but could we borrow three wine glasses? It's her birthday and we would like to drink a bottle of wine.." 8)


Luke ! En tienny, että nenärengas vois näyttää niin hyvältä miehellä.. hot hot hot

Yarr



Haydn toi myös mukanaan vanhan hyvän ystävämme Jack Danielsin tai tuttavien kesken Jackin <3
Mentiin Beachesiin, jossa tutustuin söpöihin enkkulaisiin poikiin, jotka oli pukeutunu mekkoihin. Ei oo kyl koskaan mies näyttäny niin hyvältä mekko päällä... :D




"Birthday Girl"


Mentiin sit Magnumsiin, Phoenixissakin ollaan kuvien mukaan pyörähdetty ja päädyttiin Mama Africas'iin.. perus!



Käytiin Luken kaa Mäkkäris (MIKSI NE ON LOCATENNU SEN KESKELLE AIRLIE BEACHIÄ....... evil corporation ! sitä ei voi vaan ohittaa :D) ja jee sain ilmasen juuston <3 Luke sit oli saattamas mua mun hostelllille ja KUIN SIISTII. Olin jättäny mun laukun hostellille, koska VIHAAN tanssia sen kanssa, ja olin ottanu pelkän henkkarin mukaan (en ottanu ees massii)... ja arvatkaas mikä jäi laukkuun? No avain tietty :)) Kello oli kaks aamul eikä täs ruokatilas näkyny ketään, joka ois voinu päästää mua sisään...
Onneks toisis hostelleis pystyy bunkkaan ihan överihelposti, ilman että kukaan respalainen huomaa. Kiitti yösijast Luke!

La-La-Luke


PS. LOVE HOSTELS. Siistii herää kello puol 5 siihen, että viereises bunk bedis harrastetaan seksii ja se muija on ihan törkeen kovaääninen... :D:D:D
PPS. Hullu carving for noodles... onneks niin löytyy ;) Darramättöö mm...
PPPS. Mission for the week: No candy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti