torstai 7. lokakuuta 2010

@ Cairns

Kaikki aina ihmettelee, että missä Cairns on, niin nyt näätte. Tosiaan jouduttiin eka tyhmästi lentämään Brisbaneen ja sen jälkeen lähettiin samalla lennolla takas päin Cairnsiin.

Saavuttiin  Lauran kanssa klo 14:10 Cairnsiin yhen Brisbanenen välietapin jälkeen.
Oli aika helvetin surreal olo – finally here.
Lauran matkatavaroit ei sit oltu tägätty, eli niit ei oltu pistetty ees lentokoneeseen...
Se sai sit $100 lentoyhtiölt, ett se voi ostaa kaikki necesities. Ei tietenkään ehitty kauppaan, ku kaupat menee Cairnis keskiviikkon puol 5 kiinni. 

Hostel view ja sisäpiha.


Käytii hostellil pyörähtää ja meijän huone on just jees!
Vaik bookattiin 12 mixed bed dorm, niin meijän kämppä koostuu kahest huoneest, jos toises on parisänky, ja siin toises on 3 bunk bedii. Kaks vessakylpyhuonetta ja partsikin löytyy.
Nukutaan meijän huonees kolmen ranskalaisen jätkän kaa ja Thomasin, yhen kanadalaisen, kanssa.
Lähettiin sit eilen hostellin saapumisen jälkeen ettii  jtn ravintolaa, koska haluttiin juhlistaa meijän ekaa päivää Australiassa. Oltiin kyl niin jet lagisii ja nälkäsii, että päädyttiin vaan Outback  Jacksiin ja otettii hamppariateriat ja juotiin yhet olueet. Eka aussibisse siit ”beers i’ve drank” –listaan ;) En vaan muista nyt sen binin nimee.. but i wrote it down..

Nukun tos alasängys

ranskikset nukkuu viel..


Ulkona oli niin ihana sää ! +29 ja ihanan humid. Vaikka oliki pilvistä niin ei haitannu (: Yks pikkusadekuuro oli ku oltii hostellil alus käymäs, mut seki meni 2 minan jälkeen ohi. Käveltiin ympäriinsä. Nähtiin tuhatpäisiä flockeja of bats (fying foxes), jotka piti hulluu metakkaa.
Sandra: ”Even the birds sound different :o”
Laura: ”yeah... they’re bats”



Tääl hostellil, Cairns Beach House (löydettii ja buukattiia via hostelworld.com) ois ollu eile Goon Pong, Goon = Viiniboksi ja Goon Pong = Beer Pong, mut mentiin jo nukkuu puol 8 illal ku oltii niin naattei.
Istutaan nyt aamiaisel (herättiin 8:55 eli 5 minaa ennen sen loppumista) Thomasin ja yhen hollantilaisen Eddien kaa, ja ne vaa nauro, kuinka unprepared ollaan :D Meil ei oo siis ees kelloo (ok iPodist löytyy Brisbanen aika) eikä karttaa.



Jouduin eilen itse asias kysyy meses Jassult ett paljo kello on:
Sandra: ”jassuuu voiks googlaa paljo kello on tääl, ku meil ei oo kelloo ja nettiyhteys on sika huono :D”
Jassu: ”Joo se on 19:30”
:D :D :D

Alarivi: Kendra (Kanada), Laura-serkku
Ylärivi: Cecilia (Ruotsi), Eddie (Hollanti), Thomas (Hollanti)

Toi Thomas muuten pelasti mun hengen tänään.
Oisin menny uimaan rannalle........ krokotiilien syötäväks, ellei se ois kertonu, ett rannal on niitä :DDDDDD
Thanks Thomas!

Vitsi muuten tota meijän huoneen tuuletinta!!! Heräsin eilen 6 kertaa ku oli niin kylmä, ku meil on pelkkä lakana peittona ja se tuuletus on ihan hullun koval.... Onneks sentään nukuttii 13,5 h ja herättiin virkeinä :)


Hostellin ulkolounge



Jooh... täks päiväks ei sit oo mtn plänei, ku tosiaan toi rantsusuunitelma kusi :D Suunitelmana on ainaki ottaa kamera messii ja lähtee explooraa. Mennää ehk botanic gardeniin :) Tänään illal on ainaki Thomasin ja Eddien mukaan Girls Night, eli pojat pukeutuu tytöiks ja tarjol on ilmast skumppaa, Woolshedis, yhes baaris, niin mennään sinne varmaan illal! Saatetaan kyl mennä yhelle laguunille, josta kuultiin Cecialialt (svenska) ja Kendralt (kanadalainen). Oh yea!! Huomasin tääl hostellil yhel muijal provinssirock 2010 -rannekkeen... se oli suomalainen (Stella ja Pamela ovat myös helsingistä <3) !

Tääl hostelil soi muuten ihan sairaan hyvää musaa.. indierockiii (KASABIAN, florence & the machine, cut copy etc)
JA tääl on niin ihanan näkösii miehii, siis tääl hostellil... tääl on yks nii mun tyylinen, ah perfect :D Ja nään sen aina vaa laulamas näitten (hyvien) biisien tahtiin, mitä nää soittaa tääl.

Noni nyt lähetään metsästämään jtn mstaa mist saa halpaa salaattii!

Ja hei porukat, jos haluutte puhuu munkaa, niin hommatkaa se SKYPE ja lisätkää mut: sandr-A-licious

2 kommenttia:

  1. iha sika outoo nähä näit kuvii! kelaan vielki et dataat himas suomes:D mut joo näyttää kyl aika mahtavalt paikalt!! lisäääääää kuvii!!! näit on ihana kattoo!

    VastaaPoista
  2. Vitsi ku mullaki on outo olo, tuntuu et vielki kirjottaisit suomesta ja sillai :D Toivottavasti saat laitettuu noi kuvat pia isommiks nii ois helpompi kattoo!:)

    Ja aww toi krokojuttu, saaatoin ehkä hieman hymyillä :D

    //Heini

    VastaaPoista