maanantai 18. lokakuuta 2010

Townsville

The girls

Saavuttiin Townsvilleen ja discoverattiin Melanien ja Lauran kanssa, että meijän 4 bed dorm on ihan paskaloukku.. Noh at least the room was only for us three so what ever! Yritettiin löytää joku halpa mesta, jossa syödä ja päädyttiin syömään pizza johki raflaan. Srsly oon niin helvetin kypsä valkosesta vehnäjauhosta... Mul on taas tää sama juttu, mikä mul oli Meksikos: ruokahalu kadonnu lähes kokonaan ja ihan oksettaa yrittää saada mitään alas.. Varsinki jos kyse on leivästä.. too much man! Nuudeleihin en oo jostain syystä kyllästyny, ja välil darrulis craveen sellasii over cooked noodlesei... mm 8)



Anyway



Jared, me, Melanie, Ian, Wolfman - Laura kameran takana

Palattiin takas hostellille ja jaksettiin jopa meikata! Oltiin siis menos tapamaan Melanien kaht jenkkifrendii, joihin se oli tutustunu Cairnsissa. Melanie sano, että se ei oo koskaan nauranu kenenkään seurassa niin paljon ekan 5 minuutin aikana, joten oltiin aika innoissamme tavata Ian ja Jared, parhaat kaverukset, jotka oli tutustunu Coloradon Unissa.


Srsly. Look at him. :D

Itse en aikonut juoda, mutta tuntui vähän törkeeltä kieltäytyä ilmasesta olueesta ja maisteltiinkin The Brewery’n omia panimotuotteita. Ei huhhuh en oo kyl KOSKAAAN nauranu niin paljoa... oikeesti, yhes vaihees mietin, ett mitä viduu oon oikein juonu ku en voinu lopettaa nauramist ! Olin siis ihan selvin päin, mut meijän seurassa oli yks Dean, johon pojat oli tutustunu. Hands Down maailman paras kertomaan tarinoita. Dean aka Wolfman asu lapsuudensa ajan Victoriassa Outbackissa, ja se kavereidensa kanssa teki kaikenmoisia jäyniä yrittäessään impressaa paria tyttöä. Musta tuntuu, että ne tytöt oli traumatized for life, mä ainakin olisin, jos mut vietäs treffeillä johonkin kraateriin jossa on menossa ”human sacrifising” tai jos oisin jossain talossa ouijaboardaamassa ja valot alkais vilkkua ja oven läpi lentäis kirve. Deanil ja sen frendeil on sick, twisted mind ja ihan överit plotit.


Harrassing :D

Wolfman osti jostain syystä meille skumppapullon…. wtf :D:D:D Ja neljä lasia, vaik meit oliki 6 pöydässä... Se oli ihan jurris :D Mentiin sit koko porukan voimin Mad Cow’hun tanssimaan ja poke tuli pariin otteeseen sanomaan, ett joudutaan poistumaan, jos ei pidetä mijän flip floppei tanssilattial.. buu!


hupsista

Läppä, jota Melanie sai kuulla seuraavat kolme päivää on niin sairas mut niin legenda :DDDD Eli siis nukun alasängyssä ja herään keskel yötä siihen, että mun päälle VIRTAA jotain... Katon ylös top bunkin pohjaan ja katon ett WTF jotain kylmää tippuu mun päälle isoin noroina... ?! Herätän ylhääl nukkuvan Melanien ja kysyn, että onks sillä vesipullo auki sängyssä. Ei ollu. Eiii jumalauta Melanie oli niin jurris, että se oli kussu sen patjan läpi :D:D:D ei helvetti.. .D:D:D:D:D: Arvatkaa vaa hajosinks :D En ollu ees disguisted, koska se oli niin läppä juttu... Siis se kusi VIRTAS ihan hullusti. Luulin, ett se oli vettä, koska se oli kylmää, mut pienen harkinnan jälkeen tajusin, ett Melanie on maannu omas kuses kunnes se on imeytyny sen super paksun patjan läpi ja alkanu valuu mun sänkyyn ja jäähtyny samal. Ei tsiisus :D:D:D:D:D Arvatkaa vaa sanottiinks me poikien kaa Melanielle seuraavat päivät, ett kai se on muistanu käydä vessas ja ett toivottavasti se ei kuse meijän päälle seuraavana yönä.. :D Srsly sick but so funny !!!!


aw Ian! & Wolfman creepn'

Ok, enough about this piss thing.


White Chocolate - THE Van

Seuraavan aamuna kyl hajottiin ku meijän huoneeseen enteras uus saksalainen tyttö ja tajuttiin ett se joutuis nukkumaan ainoos vapaas sängys: Melanien alapuolel, siin kusilammakos 8DDD Kerrottiin kyl sille ja pyydettiin anteeks, jos se luuli, ett naurettiin sille. Good stuff.

The Gang

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti