sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Booking Tours and Taking Care of Stuff in Cairns



Tänään ollaan vaan hoidettu Laurankaa juttui kuntoon. Hoidettiin meille buss passit Premier Motor Servicelt (6mtnhs b.packers pass unlimited stops) Cairns-Melbourne välille. Saatiin se $320. We also went shopping for the best deal on Whitsunday sailing + Fraser island tour. VIHAAAAAAN sitä puuhaa!!! Se on niin time consuming ja tireing… But hey, in the end it’s worth the hassle. 

Käytiin pikkuses market places, jossa oli kengurun taljoi, vähän haluun tollasen mun tulevan kämpän lattialle :D


Saatiin nimittäin aika sika hyvä diili Peter Pansin kautta:  $540 Whitsunday surfing  2 nights, 3 days + Fraser Island 2 nights, 3 days + sit viel vissiin kolme muuta yötä jossain muualla, Rainbow Beachis ja Dingosis? En tosiaan muista... olin niin väsyny ja nälkänen, että mul meni kaikki info (jota tuli vähä liikaa...) oikeest korvast sisään ja vasemmast ulos.. Kinda counted on Laura doing the listening... Mut parast on, että meijän seilausbotski on fucking The Amadeus Clipper !!!!!!!! Suurin ja paras party yacht... ! Se whitsundays purjehdus ois yksin maksanu tol veneel joku viishunaa, mut onneks saatii tollanen package deal (:

Cairns Beach Housen activity board 8)

Käytii sit woolshedis safkaa ku saatii sellanen $10 voucher ruoka+juoma. Meijän oli tarkotus juoda a couple of beers lössin kaa, since it’s our last night, mut en oikee tiiä.. There’s something about this city that just makes everyone so freaking tired... Kendra ja Ceciliaki vaan sano, ett ei ne oikeestaan tääl mitään muuta tee ku bailaa ja nuku.. Noh, meil on muutenki huomen herätys 6lt, niin ihan hyvä vaa mennä aikasin nukkuman. Aijoo, ihan sika outoo, mut tääl herää aina ysiltä! ihan sama meetkö nukkumaan kasilt illalla vai kolmelt yöllä, mut tääl vaan tulee ana herättyy ysilt. just jees.

Tää kuva antaa niin väärän kuvan Cairnsin rannasta.. Se ei oikeesti näytä näin hyvält eikä siel voi uida :D

Ihanaa jatkaa matkaa huomenna aamulla. Karistetaan Cairnsin pölyt jaloistamme ja suunnataan Mission Beachiin. Sellanen pikkunen 4000 ihmisen kylän pahanen surrounded by rainforests and activities for adrenalin junkies. Laura yrittää vieläki saada mua hyppäämään lentokoneest---hyppään tandemi vain jos joku maksaa mulle sen.....................koska en vamaan ala maksamaan jostain, mitä pelkään kuollakseni!

Nähtiin tällänen PIKKUNEN runkkari Botanical Gardensis hyii saaaatana

HAHA lol puhutaan just rahan käytöstä Thomaksen ja Laurankaa ja Laura on tänään käyttäny 1/5 osan sen budjetista tänään (buss passin ja tourien lisäks se osti mm.uggsit), mut paras oli tää:
Laura: ”yeah, I suck at remembering where i spent my money on... like today I bought ROCK for 8 dollars”

Aussidoltsu aka leikkiraha tai monopoliraha.. noi on muovisii noi setelit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti