keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Camping in Magnetic Islands

Jared & Mount Gay Rum


Ian ja Jared ajo mut takas mun ihanaan kusenhajuiseen shithole of an hosteliin 40 minaa ennen ku piti luovuttaa huone. Piti käydä suihkus aik ripeesti, pakkaa camping kamat ja rinkka, mut onneks mun kaikki kamat o muovipusseis nii luovutin tyttöjen kaa huoneen vaan 5 minaa luovutus-ajan jälkeen!



Castle Hills, se vuori mis yovyttiin the other night

Pojat tuli hakemaan meijät ja mentiin Walliesiin ja ostettiin safkatavarat ja kaks pulloo rommii. Otettiin ferry Magnetic Islandsille ja tuntu vaan oikeesti niin siltä, kun oltas travellattu aina yhessä porukalla. Sama juttu eilisellä picnicillä oli tosi perhe olo. I love this. Love meeting new people. Love all the laughter and discussions and random turn of events. It’s the best. True adventure.

Love this pic of me n mel !


Koottiin teltat, tai siis me tytöt contributattiin aika vähän mut joo.. :D Otettiin all the necesities with us: juomaa, safkaa, musaa, viltit ja vesimelooni, jota ei oltu muistettu syödä picnicil. Hikettiin horseshoe baysta joku puoltoist kilsaa vuoren rinnettä ylös ja alas. Olo oli ihan ku mountain goatil :D Meijän destination oli Radical Beach, meijän oma pikku autioranta (ok siel oli yks pariskunta). Saavuttiin meijän rannalle ja juostiin heti mereen. Pistettiin musa soimaan ja tyhjennettiin Melanien ja Ianin kanssa yks pullo rommia (ja kokista), sillä aikaa kun Jared ja Laura hävis jonnekki kalliokivikiipeilemään.



Ainiin, Ian oli reqruittaamas mua sen pirate shippiin ja mun eka tehtävä olikin juoda rommia raakana which i easily handled. Tokaa missionii en muista mut kolmannen läpäisin and i am now a full member or Ian’s pirate ship ;) Ianin pitää vaan keksii mulle viel pirate nimi nii sit kaikki on hyvin.



Lähettiin jo joskus puol 7 sielt rannalta pois, koska aurinko oli jo laskenu, ja kelattiin ett on aika mission impossible selvitä siit hikesta, jonka reitti koostuu pelkästään kalliolohkareista. Oltiin nimittäin ehkä hieman maisteissa ja meil oli vaan kaks fikkarii. Selvittiin ihme ja kumma hengis ja Melanie ei saanu yhtään uutta mustelmaa eikö ruhjetta, unbelievable!!! Ite huomasin aamul, ett isovarpaast puuttuu pikku palanen, mut aika minor damage, jos consideraa meijän reitin.




Anyhoo

tarzan



Syötiin wrappei puistopenkil ja juotiin tequila shotit. Valkoviinilasillinen ei ehkä ollut ihan hyvä idis, mutta tulipahan sekin juotua. Mentiin kyl ihan kiltisti nukkumaan jo ysiltä. Outoa ku tuntu, että kello oli jo yli keskiyön, koska aurinko laskee tosiaan puol 7 aikaan...





Heräsin kyl varmaan viidelt, koska sato IHAN kaatamal ja mul oli kylmä. Iankaan ei voinu nukkuu, nii katottii mun läppärilt Sons of Anarchya yks jakso, true camping (Y) :D Laura, Melanie ja Jaredkaan ei kuuleman nukkunu ku pari tuntii..



Ainiin oon nyt pikkuflunssas :( Mut eiköhän tästäkin selvitä.

Cheers!


Mission for Today:
Climb a coconut tree [ ]
Learn to do a hand stand properly [ ]
Become a Pirate [x]


Laura’s Mission for Today:
Shotgun a beer [x]


Proud of you couz!

Learn Spannish Now!


PS. GODDAMNIT jätin mun aurinkolasit sinne rannelle---ldihfiWFIwfi. Ostin ne vast 2 päivää sitten : ) : ) Sitä ennen mun toisista aurinkolaseist hävis se toinen nenätyyny vain viikon käytön jälkeen... :) hey jes..
PPS. Taidettiin jättää se goddamn vesimelonikin rannalle.... hahahahaha :D

1 kommentti:

  1. ihanaa mua hymyilyttää tää niin et poskiin sattuu :D teil on ollu nii kiva reissu! ja mitäpä pienistä vastoinkäymisistä.... mut hassuu ajatella että noinki lämpimässä paikassa voi oikeesti tulla kylmä :D

    VastaaPoista