keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Easy Livin' @ Airlie Beach



I can't go back to my life at Finland anymore. There's no way I want to or can live there anymore. Talvet on vain ihan liian pitkiä, pimeita ja masentavia. En mä halua elää vain kesäisin.
Laura just kysy ett "What do you do in Finland during the winter?" 
"That just it. Nothing. We just sit inside and wait for summer."




Toinen juttu on se, että mä en oikeesti kestä mun elämän sisältöö Suomessa. Ei oo siistii se, että kavereiden kaa ei tee mitään muuta ku käy bareissa ja vetää perseet. Ja se perseiden vetäminen - tääl Airlie Beachis on pari ihanaa suomalaista tyttöö, joihin tutustuttiin Cairnsis: Stela ja Pamela.  Niitten tavast dokaa huokuu se suomalaisuus: juodaan siks, ett juodaan kännit. There's something very wrong with the Finnish (drinking) culture. (Love you still, girls!)

The Lagoon


En oo omasta mielestäni kertaakaan täällä ollessani dokannu siks, ett jeee nyt vdu pää täyteen - Oon itse asiassa vaan nauttinu näiden ihmisten seurasta, mun olosta ja hyvästä keskustelusta. Alkoholi on vain toissijainen asia siinä sivussa. Alkoholia nautitaan; you don't chug it.

me n Cecilia @ the lagoon


Toki onhan täälläkin tultu shot gun'attua ja juotu merirosvomaisesti rommia, mutta koskaan ei kännin vetäminen ole ollut se pääasia, toisin kuin Suomessa.



Oho, tulipa pitkä rant. Mun piti vain kirjottaa pari rivii siitä, kuinka en aio matkani jälkeen kuin kävästä Suomessa tekemässä töitä ja muuttamassa kamani sinne minne lie yliopistoon nyt päätänkään hakea ja johon pääsen sisään.

Ian ("Fucking OK") n me


Tääl Airlie Beachis on aika easy livin'. Ei olla tehty oikein muuta kuin oltu laguunilla ja chillattu. Sunnuntaina kun saavuttiin nähtiin Ian ja Jared :) Maanantaina pelattiin Fuck You'ta Cairnsis tutustumiemme ihmistenkaa (Cecilia, Stella, Pamela, Eddie, Thomas) ja sen jälkee vähän yögyläilyy. Kuulin jonkun joskus sanovan pari viikkoa sitten, how you end up just travelling and meeting the same people you met two cities before. Esim. Magnetic Islandsil Melanie törmäs hollantilaisiin poikiin joittenkaa oli ollu travellaa ja Fullmoon Partys törmättiin kans Mission Beach'laisiin: Natalia ja JJ-Pack (Julia&Julia). Yep. Everyone seems to be doing all the same stuff... Mut sellasta se on, kiitos Lonely Planet (meil ei onneks oo sitä).

Laura & Hungry-Jared


Eilen oltiin aika lameja Laurankaa, ja vaikka kuinka luvattiin Cecilialle, Stellalle ja Pamsulle, että tultas niiten hostellille alottelemaan, niin jäätiin vaan meijän hostellille makoilemaan. Oltiin tehty stir fry'ta... ihan sairaan hyvää (lol Laura ei osannu keittää riisii :D toinen läppä juttu: Laura ei tienny kuinka kuoria keitetty muna :D:D:D love ya couz!)! Sen jälkeen iski väsy ja jäätiin vaa makoilemaan ja puhumaan miehistä. Sit Dennis, yks saksalainen lainas meille läppäriinsä ja me katottiin An American Crime... IHAN SAIRAS LEFFA :( Lopetin kattomisen kesken, koska ei vaan pystyny ! Vaihettiin onneks vähän kevyeempään katsottavaan ja katotiin Jersey Shorea jakso ;) OU YEAH.

Team Finland: mä, stella, taina ja pamsu


Törmättiin tänään Nataliaan taas hahaha :D Olenkin tänään puhunut neljää kieltä! Suomee Stellankaa, pari lausetta Ruotsii Ceciliankaa, Puolaa Nataliankaa ja Enkkuu nyt yleensä. Tänään myös vaihettiin hostellia $8 halvempaan. Istun para aikaa yleisel balconyl with a sea view.. ;) Buukkasin myös meijän whitsunday sailingsin. Tai siis meil oli open date, nii ilmotin niille vaan, että me lähetään seilaamaan tiistaina. hohhoh, mitäköhän me keksitään tääl Airlie Beachis siihen asti.. There's not much to do than lay at the lagoon or drink some beers.. Huomattiin kyl ett meil on sellanen $3 didgeridoo lesson -voucher, niin otetaan sellanen oppitunti varmaan :D Ja mennään vissiin huomen aamulla hikeemaan tohon viereiselle vuorelle... Näköala Whitehaveniin.. nice.



Melanie tulee huomenna!!!! :) Se siis jäi Townsvilleen sen toisten kaukaisten sukulaisten luo, ja huomenna se tulee tänne että voidaan tehä se sailing together :) En tiiä kerroinko, mut ekana aamuna ku heräsin tääl Airlies, mietin ett "damn my book (Alex Garland : The Beach) is getting really good.. I've gotta give it (physically) to Melanie." Sit tajuun pari sekkaa myöhemmin, ett heeei, eihän Mel oo täällä :( So.. miss her! Glad she'll be joining us soon!

Näitä arskoja en riko/hukkaa/jätä rommeissa rannalle!

Tänään mennään porukal ulos. Noi kaks saksalaist Dennis ja David (puppy eyes!!!) on pyytäny meit yhille since we got here mut ollaan aina otettu raincheck.. Tänään siis Africa Mama'siin!



PS. HUOMATKAAAAAAAAAA MEITSI OSTI UUDEN OBEJKTIIVIN RIKKINÄISEN TILALLE <3 (Ei ollu aikaa oottaa, että se korjattaisiin). Huolsin mun babyy muutenki: putsautin sen ja ostin näyttösuojan (should've done that ages ago). Tuntuu hyvältä, että on taas kunnon kamera. Tollasel digipokkaril tee oikein mitään. Ostinki mun digikameran vaan keikkoi ja dokaamista varten. From now on: good quality pictures !

2 kommenttia:

  1. Siis ihan täysin suoraan ku jostain mun päiväkirjasta tän postauksen alkupätkä Suomesta ja suomalaisuudesta ja varsinki niiden ryyppäystavoista :D Hyvä et joku muukin huomaa kun kukaan ei näytä tajuuvan kun täällä selitän..

    VastaaPoista
  2. Joo oon siis saanu ihan tarpeekseni...

    VastaaPoista