perjantai 29. lokakuuta 2010

Family



Pojat just lähti ajamaan down south. buu. Ian pyys mua niitten mukaan ja srsly oisin jo niin menossa, ellei meil ois Whitsunday sail tiistaina. Muutenki niitten travellaustahti on way too fast for me, koska ne aikoo olla Brissys (Brisbane) maanantaina...

This is what we've being doing every f*ckign day in Airlie Beach...#¤"%TG%&7(89


Oon niin kyllästyny Airlie Beachiin.. Tää on söpö town, mut tääl ei oo mitään tekemistä! Joka päivä sama juttu: herätään puol 9, aamupala, lagoon, netti, dinner ja sit baariin tai hostellichillausta. En oikeesti jaksa vaa makaa ja ottaa solaa joka damn päivä! Haluun tehä ja nähä kaikkee! Yritettiin siirtää meijän sailingii huomiselle, lauantaille, mut se on täynnä, niin pitää vaan venaa sitä tiistaita. Torstaina voidaanki sit jatkaa matkaa, tod.näk Rockhamptoniin.

Melanie Melanie Melanie !


Eilen oli kiva päivä. Heräsin ja katoin kännyy ja Ian oli sendanu mulle tekstarin, että ne oli takas Jaredinkaa niitten purjehdukselt ja laguunil hengaamas. Tepastelin sitten sinne ja chillattiin ja uitiin. Laurakin liittyi seuraan ja puol neljält Melanie (<3) saapui Greyhound bussillaan Townsvillestä. Kerroin Melanielle mun hirveestä unesta: olin nähny painajaista, että Mel oli kuollu autokolarissa, ja olin heränny itkien. Ian kerto, ett sillä kävi ihan sama juttu Jaredin, sen travellauskumppanin kanssa. Kai tääl vaan kiintyy ihmisiin aika nopesti. Toisaalta it's as easy to let go of people. Kertakäyttöihmissuhteet. Disposable friendships. Use. Recycle.

Näitten poikien kanssa ei tule nälkä - Melanie: "We'll have to make a really good dinner tonight so we won't miss the boys."


Päätettiin tehdä viidisteen taas safkaa. Hypättiin poikien van'iin, kuuluisaan White Chocolateen ja mentiin Wooliesiin ruokaostoksille. Just like good old times (only a week ago acually but it seems like ages..). Pojat osti torillatarvikkeet ja me tytöt kustannettiin 30-pack Tooleysia. Tultiin meijän hostelille cookaamaan ja oikeesti, tuntu taas niin perheelt. :) Niinku silloin picnicil. Me ollaan aika hyvä team.

Family portrait, love you guys!


Ilta kuluikin sit Phoenixis. Poken mukaan Melanie oli liian jurris (????????) ja se ei päästäny sitä Africa Mama'siin. WTF. Laura suuttu mulle, ku en halunnu antaa sille mun meat pie'ta, joten Jared sai kuulla Melanien ja Lauran bitchaamista :D Me jatkettiinsit kaksistaan Ianinkaa Mama Africas'iin tanssimaan and we rocked the club!



Jepjep, pitäs keksii, että mitäs sitä tekis nää seuraavat kolme päivää . . .




Mun mission huomiseks on tehdä jotain. Tänään mun mission on olla juomatta (EZ). Thomas kyl yritti saada meit ulos, koska on sen vika ilta (it's ALWAYS someone's last night), mut ei olla menos. Ei jagza. Tylsää ku kaikki meijän frendit on lähteny jo täältä. Cecilia jatko pakulla  joittenki kanadalaisten muijienkaa, Pamsu&Stella lähti just tänä aamun Mackayhin ettii duunii ja myös Ian&Jared lähti ajamaan alas päin. Tääl on enää ne kolme tanskalaist muijaa, Sophie, Titte & Matilda, joihin tutustuttiin Mission Beachis!

Stella & Pamela


Tajusin, ett ei olla muuten tutustuttu kehenkään uuteen ihmiseen since we left Mission Beach. Holy Shit. Jos siis Ianii ja Jaredii ei lasketa. Townsvilles meijän hostelli oli vaan niin paskaloukku, ettei siel viittiny hengaa ja hengattiinki Townsvilles olessamme vaan poikien kaa. Magnetic Islandsil taas asuttiin Melanien Great Auntyn luona, niin siel ei oikein tutustunu kehenkään. Ollaan me oikeestaan Airlie Beachis parina ekana iltana, kun asuttiin Nomads' hostelilla, tutustuttu yhteen ruotsalaiseen Johaniin, ja saksalaisiin Davidiin ja Dennikseen, joittenkaa juotiin rommia. Mut en nyt sanois, että noi oli mitään hemoystävyyssuhteita. Just something to pass the time, i guess.

David, Mr. Puppyeyes


Haluun tutustuu uusiin ihmisiin, mut oon sooooo sick of the same questions.

What's your name
Where are you from
How long have you been here
How long are you in Australia
How long are you in *name of town/city*
Where are you going after this

!"¤235482465216!"#"¤#"%#&%/&%233153

Tiistai ja juomapeli - Thomas, Stella & Taina


oikeesti.

Mel n Me


Puhuttiin Melanien kanssa, että pitäs vaan nauhottaa koko litania ja lätkästä se jokaisen uuden tuttavuuden käteen. Sillee listen to this and then we can talk.
Haluisin tutustuu joihinki mielenkiintosiin ihmisiin, joitten kaa klikkaa. Semmosiin ihmisiin, joitten kaa voi puhuu muustakin kuin obvious jutuist, eli things on the road. Tyyppeihin kuten Mission Beachis ja Ian&Jared, joittenkaa tulee heitettyy ihan överisti läppää.




Äh, what am I complaining. I'm in Australia.



PS. McDonalds' Free WiFi FTW
PPS. Musta tuntuu, että meijän hostellilaiset vähän katto, että keitä noir rndm jäbät (Ian&Jared) oikein on... Using our kitchen, our dorm and the shower... :D Van = Hobo Life..

4 kommenttia:

  1. mä en kestä ku noi kaikki miehet on niin kuumia! 73 päivää et pääsen tuijottelee niitä :D

    VastaaPoista
  2. ;D Jaa-a, käyny aika hyvä tsägä!

    Ulkokuori on plussaa mut aiai, kun sitä sisältöäkin löytyy! Ja parasta on se, kun mies saa sut nauramaan...

    VastaaPoista
  3. noi miehet tuol on kyl hito hyvä näkösii!!siis kaikki, ei vaa noi kaks

    VastaaPoista
  4. mä oon huomannu et sä valitat kuinka kaikkial on aika tylsää. ootko varma ettet vaan oo täysin sinut ittes kanssa yhtään missään?
    dissasit mm suomesta sitä kuinka talvella ei oo mitään tekemistä ja vaan dokaatte kavereittes kanssa..?
    se että ihmisel on tylsää ja asiat ei kiinnosta ja kaikki on "huonosti", ei kuule mee pois näkymiä vaihtamalla.
    koitappa löytää sun true self tol matkalla, äläkä kato elämää suomessa niin negatiivisesti. vaikuttaa siltä ettei sulla oo suomessa edes kunnon kavereita?
    itsekkin oon matkustanut vaikka kuinka paljon ja onhan se elämä ihan erilaista ja "hauskempaa" kun on matkalla, mutta kyl mä aikuistuttua oon tajunnu että oma koti kullan kallis. löydä ittes, niin I promise you, kaikki kotona ja missä vaan näyttää timanttiselt!

    VastaaPoista