perjantai 15. lokakuuta 2010

Just to Make One Thing Clear...

Mission Beach love you!


Just a note to you guys back at home:
We are NOT wasting all our money on booze!!!Ollaan oltu tosi kiltisti tääl ja otettu ihan chillisti dokaamisen kanssa.
Sitä paitsi ollaan käytetty täällä alkoholiin rahaa vain 20 dollarin edestä, että hei come on.
Rupee vähän ärsyttää tää holhoominen, tajuan, että olette huolissanne, mutta hei oikeesti, kyllä me pärjätään. I know you guys mean well. En haluis alkaa sensuroimaan yhtään enempään juttujani, mutta jos näin tulee käymää, niin ehkä vaan pistän tän blogin kavereille näkyviksi. Itsellenihän tätä blogia lähinnä kirjoitan, ja olisi kiva muistaa asiat sellaisina kuin ne oikeasti ovat, eikä minkään parent friendly filtterin läpi.
Mutta oikeesti, olkaa huoleti, kyllä me pidetään järki päässä :)

Anyhooo

Marwin (yks saksalainen, joka suorittaa yhen toisen saksalaisen Maxin kanssa niitten siviilipalveluksen siin hostellilla, jossa asuttiin) & Siim (Mr. Estonia)


Perjantai oli just kiva päivä. Rannal loikoiluu, bissettelyy hostellil (mikä ei tarkoita perseiden vetämistä) ja ehkä parhaat discussion topicit. Oikeesti en tajuu miten back home tulee vaa jauhettuu paskaa kavereitten kanssa. Ei KOSKAAN puhuta mistään mikä matteraa. Tääl tulee puhuttuu niin paljon kaikist eri asioista. Eilen puhuttiin mm. kultuurieroist, politiikast, eri maiden armeijasysteemeist, homojen oikeuksist etc. Siis mä menin eilen nukkumaan joskus kello kuuden jälkeen aamulla, koska meil oli vaan niin intense debate kaikest virolaisen Siimin ja vanhemman saksalaisen miehen, Hiken kanssa. Kohtalosta, jumalasta, työskentelystä jne.
 Mun oli tarkotus mennä muitten kanssa Shrubberyyn (local bar), mut jäätiin suistamme kiinni, että muut ehtikin jo tulla takas juoksien ALASTI. :DDDD Nää oli päättäny mennä yöllä skinny dipping mereen ja kaikki tuli takas hostellin altaaseen butt naked :D:D:D great fun. Nojoo, kyl mäki sit menin skinny dipping mut silloin kello olikin lähemmäs kuusi aamulla ja rannalla alkoi olemaan ihmisiä. Try to guess cool it was to get out of the ocean....

Eating Pizza, no, we are not at a bar :)



Kolmen tunnin yöunien jälkeen päivä on jatkunut lähes samoissa merkeissä, joksenkin chillimmin.

mut srsly, mom, dad, chris & rita, CHILL.!

PS. I met this really cool guy last night and I totally fell in love, his name is Jim Beam. ;D

2 kommenttia:

  1. Moikka, oon lukenu sun juttuja ihan alusta saakka,tää on ihan parhainta matkakuumeen nostatusmatskua.. n-a-u-t-i!!
    Oli mulla vähän asiaakin. Itellä kävi paska mäihä pari viikkoa sitten ku huomasin et mun visa electronilla on tehty automaattinostoja Jenkeissä, vaik en siellä päin ollu ees reissannu.. Kortti oli siis ihan fyysisesti mulla. Tonni lähti tililtä kahdessa päivässä neljällä eri nostolla, onneks huomasin sen heti.. Anyway, pankki korvas mulle sen summan, mut haluaisin kuitenki varottaa sua, et sirukorttien kopiointi on aika yleistä nykyään.. Ei mul muuta, have fun!

    VastaaPoista
  2. KIIITTI! :) Muistan itekki ku luin yhta blogia ja se oikeesti motivoi vaan enemman.. the best way hey :)
    ouu shiit, kiitti tiedost! Pitaaki tsekkaa oma tili netist.. toiv. ei oo hvinny mtn!!
    thanks!

    VastaaPoista