lauantai 30. lokakuuta 2010

An Easy Tonight

Sori jos tää teksi on vähän tökeröö ja jäistä, mul on ihan sairas darranälkä ja oon nukkunu varmaan 5 tuntii.



Perjantaina herättiin ja käytiin local marketissa.. Jep, siinä olikin sitten sen päivän kohokohta :D Käytiin kans Wooliessissa stock uppaamassa food supplyt. Ihanaa ku voi ostaa kolmelle ihmiselle ruokaa, voi ostaa enemmän ja isompia määriä -> tulee paljon halvemmaks. Ostettiin kolmelle päivälle ruokaa (tulee kyl jäämän ylikin) ja ostokset makso vaan $25 per nenä.



Eikä oo muuten poikia ikävä ! Tehtiin nimittäin kunnon herkkuateria. Fetajuustosalaattii, garlic bread, pinaattiravioleja (Melanie on kasvissyöjä) ja haettiin jopa viiniä. Viini tosin ei maistunu kauheen hyvältä muovimukeista... oh well.



Päätettiin, ett haluttas tehdä JOTAIN eikä vain mennä nukkumaan klo 10, niin kuin aina, ellei olla ulkona, joten mentiin Magnumiin pelaamaan poolia.



"You can't play pool with only three people"
Näin tavattiin Haydn (jep, ilman 'e':tä), Moloombasta kotoisin oleva aussie, joka työskentelee täällä Airlie Beachissa. Mentiin sitten viereiseen pubiin parille kuuntelemaan live musaa, oli ihan chillii. Kävästii kans phoenixissa tanssimassa maailman tahmasimmilla lattioilla, mutta me tytöt oltiin niin lameja, että väsyttiin aika nopeesti ja haluttiin vaan palaa hostellille nukkumaan... srsly what's wrong with us :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti