tiistai 19. lokakuuta 2010

A Night in the Van

Picnic with the Family


Ian ja Jared tuli aamulla hakemaan meijät niitten camper van’illa, White Chocolatella. Päivän aikana oikeesti rakastuin siihen autoon, ja oon yrittäny ehottaa Melanielle ja Lauralle, ett vuokrattas ees pariks päiväks oma van... tai ehkäpä pojat vois ottaa meijät kyytiiin ;) Anyways, mentiin Woolworthsiin eli supermarkettiin ja ostettiin salattitarvikkeet, valmiit kebab stickit delistä, mehuu, nachoi ja vesimelooni. Mentiin koko ”perheen” voimin rock pooleille grillaamaan. Eka oma barbie hey!





Oli kaunis päivä ja Ian sekä Jared harjotteli varmaan tunnin backflippii pooliin meidän tyttöjen maatessa nurtsilla auringosta nauttien. Nukahdin kaks kertaa.. :D Melanie sit lähti syömään sen sukulaisten kanssa. Melanie on siis saanu tietää, että sil on kaukaisia sukulaisia täällä Townsvillessa ja Magnetic Islandsilla ja se meni tapaamaan niitä ekaa kertaa! Mä ja Laura mentiin Ianin ja Jaredin kaa mäkkiin for th free WiFi and for some Mcflurrys <3 Välil pitää nauttia vaik onki budjetilla! Sain mäkist ilmasen sanomalehen, mut en oo vielkää lukenu sitä (nyt on kaks päivää myöhemmin, kun kirjoitan tätä) ja oon yhä ihan total newsblockis :D Ei oo mitään hajuu mitä maailmal on tapahtunu kuluneen melkeen kolmen viikon aikana... Ihan chillii that way.


Castle Hill - in the middle of Townsville



Käytiin sit heittämäs Laura takas hostellille viideks, koska sillä oli skypetreffit sen exän, MARSHMELLOW kanssa, aw. Me mentiin ettimään mulle kamerafiksaamoo/uutta objektiivii. Yritettiin myös löytää pojille spear gun, ett voitais kalastaa seuraavana päivänä. Oltiin nimittäin päätetty, ett mentäs campingaa Magnetic Islandsille porukalla! Noh, kaupat oli tietty kiinni (ne menee tääl ruokakauppoja ja viinakauppoja lukuunottamat klo 5 vai puol 6 kii!! wtf. Mut ainaki Cairnsissa torstaisin oli late night shopping, eli torstaisin kaikki auki klo 11 asti.Weird. Toinen hassu juttu on, että Ausseis ei myydä ees bissee kaupois! Pitää mennä bottlemart’iin, joissa on muuten DRIVE-THROUGH... siis what, don’t drink & drive but please drive to our liquour store and buy booze...), niiiin eli siis kaupat oli menny kiinni, nii pojat kävi vaan ostaa safka ja ajettiin Castle Hillsiin kattomaan upee (ja mun eka Ausseis!) auringonlasku... Aurinko laskee muute tääl puol 7 illal, ett JOO. ihan kiva.


the boys n me

Parkeerattiin van aka white chocolate sen vuoren huipulle ja pojat teki wrappei illalliseks ja sain jälleen kerran ilmaisen illallisen, srsly LAURA, where are you when this happens?? :D Oon saanu ihan älyttömän monta kertaa ilmaset safkat, pitäs varmaan alkaa laskemaan, paljonks rahaa oon seivannu! Pojat opetti mua pelaa korttii ja sen jälkee vaa juteltii ja naurettii. Oli niin chillii vaa kuunella musaa pimees.. Tajuttiin siin puol 8 aikaan, ett there’s no way, ett jaksetaan ajaa täält mihinkään. Ihan liian chillii. Melanie ja Laura sit soittiki meille ja laulettiin niiille, ett Melanieee we are on top of Castle Hill and we are not coming down, we are staying here... oh yeah and sandra’s not coming home, she’s staying with us!



Pistettiin sänky vanin takaosaan ja Jared lainas mulle sen boksereit ja Ian sen army t-shirtii :D:D Mentiin nukkuu varmaan ysilt.. kaikki oli nii uupuneit, ku oltii oltu koko päivä auringos. Puhuttiin kyl Ianin kanssa varmaan kolme tuntia kaikesta tosi filosofisesta. Good Talk seriously, klikattiin kunnol.

Oli oikeesti niin hyvä päivä. I really enjoyed it.

Mission for today:
Don’t drink any beers [x]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti