tiistai 2. marraskuuta 2010

Waiting for Whitsunday Sailing



Chekattiin ulos meijän hostellista ja käytiin check innaa ABC travelsissa meidän purjehdukselle. Tänään tehdään siis viimein Whitsunday sailing Melanien ja Laurankaa !!!

It should be pretty awesome: meidän purjevene on party boat.. "Atlantic Clipper", sellanen kolmikerroksinen yacht jacuzzilla ja water slidella... :D:D:D



Ainoo mikä vähän harmittaa on se, että koko viikon on paistanu aurinko, mutta just kun meijän pitäs lähtee purjehtimaan kaheks päiväks ja kaheks yöks, niin taivas on pilviä täynnä ja on luvattu sadetta.. Oh well, well just have to keep our fingers crossed!

Tänään pitäs muutenki hoitaa asioita ennen lähtöä (klo 15:00). Lataa creduu puhelimeen ja varaa bussi torstaiks. Buukkasin jo hostelworldsin kautta meille kolmelle hostellin 1770:iin.
JEP, torstaina purjehduksen jälkeen suuntaamme The Town of 1770 !!!!!!!!!!!!!!!!
I'm so stocked !!! I can't believe that i'll finally get to surf!!!



Aiottiin eka mennä Rockhamptoniin, mutta kaikki sano, ettei siel oo oikeen mitään tekemistä. Meil oli myös pläni, että mentäs Rockhamptonin kautta Great Keppel Islandsille, mut ei haluttu maksaa $115 kahen yön accomodationista ja lauttamatkoista... Päätettiin, että mennään sit vaik Brisbanen lähel olevaan Islandsille, jossa harjotetaan ecoturismia.



Ainiin. Mulla ja Lauralle on Premier Motor Servicen buspass, ostettiin se, koska se oli selvästi halvempi kuin Greyhoundin. Ihan hyvä bussiyhtiö, mutta ainoo downside on se, että meillä on vaan yks bussi päivässä, toisin kuin Grehoundilla, jolla kulkee 6 bussia per päivä.. Tää tarkoittaa sitä, ett more down South we go, the later we'll arrive at our destinations.. Cairnsissa esim. jouduttiin lähtemään 07:25 aamulla, Mission Beachissa bussi oli puol 10 aamulla, Townsvillessa puol kahelta päivällä ja Airlie Beachissa puol kuudelta illalla.
.....Me tullaan saapumaan 1770:iin kello 02:15 YÖLLÄ...  ja kaiken lisäks meijän bussi ei mee ees itse towniin, vaan se droppaa meijät Intersection T:hen....... : :DD: :D voi saakeli.
Noh, pakko ottaa sit vaa taksi.

Mut tänään purjehtimaan !!!

PS. Eilen oli semichilli darrauspäivä.. Nukuttiin koko päivä ja illalla Haydn haki meijät niille kattomaan leffaa 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti