lauantai 20. marraskuuta 2010

Burleigh Heads


Tom tuli hakemaan meijät Peterpanista ja ahdettiin sen autoon surffilautojen ja muuttokuorman keskelle. Se oli muuttamas vuokraamaansa taloon, 50 metriä Nobby's Beachistä. Vuokra $2000 isolla olkkarilla, ruokahuoneella, keittiöllä, neljällä makuuhuoneella, kylppärillä ja kahdella vessalla varustettuna. Mäki haluun vuokraa talon neljän ihmisen kesken !



Käytiin pikasesti heittämässä kamat Tomin talolle ja mentiin sen jälkeen hakemassa juna-asemalta Kat, yks brisbanelainen, jonka kanssa Tomilla on juttua. Tosi mukava ja puhelias tyttö! Kipastiin kaupassa ja melkein nähtiin kaupan pihalta aivan upee auringonlasku. Miks mä oon aina väärässä paikassa auringonlaskujen aikaan ??
Tomin frendi Richard tuli myös tänne ja talon isäntä prepares meille BBQ ja herkkusalaatin. Maybe my stuffy nose was the reason those beetroots tasted so good..

Tom muuten sano, että jos meil on tylsää, voitas pyytää Tommy (sen frendi, johon kans tutustuin Rock Werchterissä viime vuonna + jonka myös näin Mexicossa) viemään meijät sukeltamaan, koska se on nykyään diving instructor.


Niin kuin edellisessä merkinnässä sanoinkin jo, tultiin tänne aika paskaan aikaan, koska Tomin pitää opiskella, käydä töissä ja sen jälkeen vielä opiskella, mutta se silti antaa meijän asua täällä perjantaihin asti, jos halutaan. Se jopa sano, että se vois hommata meille auton täks ajaks...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti