sunnuntai 14. marraskuuta 2010

I'm caught up in a whirlwind



Laura oli viel sunnuntaina kipeenä, joten hän jäi nukkumaan hostellille ja me mentiin Melanien, Robin ja Mattin kanssa rannalle. Meijän oli tarkotus vuokraa surffilauta kolmistaan 24 tunniks, but the surf was bad, so we didn't. Vitsi muuten mikä hintaero: ennen mäkeä eli down the hill on surf shop, rannasta 200 metriä (okei en kyl ollenkaan  osaa arvioida distanceja, joten en tiedä onks toi ees oikein :D), jotka velottaa $59 surffilaudalta 24 tunniksi.......... Mäen päällä oleva surffikauppa velottaa $35..... jesus :D Onneks otin asioista vähän selvää, niin seuraavana päivänä, kun vuokrattiin lauta, ei maksettu liikaa.




Ei tehty oikein kauheesti muuta, cause the sun drained all our energy. Paitsi että illalla mentiin taas ulos... gosh. Tää on ihan naurettavaa, miten täällä on eka viikon ilman tippakaan alkoholia ja sen jälkeen kauhee putki. No mut hey, we are on a holiday. Rob... ei juma tää jätkä keksi maailman naurettavimman idean teipata goon bag'in Daven vatsaan.....

Brian n Dave

It's magic!

Dave heitti hupparin päälle ja mentiin yökerhoon sisään. En tajua, miten kukaan ei ihmetelly, miten joku jätkä voi hengaa HUPPARISSA kuumassa yökerhossa, kun muut on t-shirtseissa ja tank topeissa... Se myös, että seistään yhessä ringissä ja passataan yhtä (goon) lasillista kahdeksan ihmisen kesken, pitäisi herättää jotain epäilystä hereillä olevassa henkilökunnassa... oh well, i can't say that I complain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti