maanantai 8. marraskuuta 2010

Rainbow Beach

Ei mentykkään surffaamaan maanantaina, koska Mel ei jaksanukkaan ja ois ollu vähän kallista renttaa se lauta yksin. Yritin kyl saada jonku randomin vuokraan sen mun kanssa, mut kun menin rannalle, siel ei ollu ketään ja aallotki näytti aivan liian kovilta tälläselle alottelijalle.

Agnes Water ja pari surffipoitsuu

Mutta....
Mentiinki joogatunnille!!! RANDOM
Mun eka kerta and i must say.. I love it! En oo koskaan ollu niin relaxed, yhes vaihes tuntu ett vaivun tyyliin transsiin.. :D Meinasin nukahtaa siin lopus ja pitiki pidättää naurua, kun mun vieres oleva mies alko kuorsaamaan. A good $10 spent. :)



Juostiin myös Melanien kanssa ja ollaa kans parina päivänä tehty erilaisia lihassarjaliikkeitä, jotka revin irti yhen ravintolan cosmopolitan-lehestä. Ollaan siis yritetty päästä kuntoon taas.
Täällä nimittäin tulee valitettavasti noudatettua huonoja elämäntapoja ja liikuntaakin tulee harrastettua korkeintaan clubi tanssimisen ja the occasional surf'in muodossa. What muscles?



Mul ei oo Rainbow Beachista oikein mitään sanottavaa, kun ei tehty siellä oikein mitään rannalla loikoilun lisäksi. Yks päivä yritin vaalentaa hiuksiani sellasen blonde tonerin avulla, joka poistaa keltasuutta..keltaisuutta? wtf en osaa enää Suomeaaaa.



Ainiin random.
Yks creep aussie, Josh, meidän joogatunnilta (joka myös siivoo meidän hostellia...) pyys mua ulos... gasdhgafdhgfdksf

"So you're going to Fraser tomorrow?"
"Yeah"
"And coming back on Friday?"
"Yep"
"How would you like to go out for dinner?"
".."
"Dress up an all and have a nice dinner?"
"I'm a backpacker, I don't have nice clothes"
"Well it doesn't matter :)"
"...Maybe"

ASD
Siis kyl muuten joo voisin mennä, mut oikeesti, mulla ei oo mitään sanomista tolle tyypille! En pysty ees harrastamaan small talkia sen kanssa which is weird!!!!
En kyl koskaan menny sen kaa sitten ulos, se tais onneks tajuta, ettei kiinnosta. Laura ja Mel kyl yritti saada mua menemään at least to get a free meal. ..I would if I would be a masochist for awkward situations.



PS. I don't date anyways


Edit;//
Muistin just, että kyllähän me hyödynnettiin yks päivä dolphin ferry cruise voucher, ja mentiin feedaamaan villei delfiinei!

1 kommentti:

  1. Hei,

    Kiva ja mielenkiintoinen blogi sulla, jään kyllä seuraamaan. Itsekin samantapaisesta matkailusta haaveilen, mutta saa nähdä tuleeko koskaan toteutumaan. Toivottavasti. :) Plussaa runsaista kuvista btw.

    Jos jonkin risun saan sanoa, niin häiritsee toisinaan tyylisi sekoittaa englantia ja suomea. Kesken suomenkielisen sepostuksen, eteen pelmahtaa englanninkielinen lause, joskus puolet lauseesta englanniksi, osa suomeksi. Ei siinä mitään, etenkin kuin siellä sitä niin paljon käytät, mutta häiritsee vähän lukukokemusta. :)

    Ei mulla muuta, toivottavasti loppureissusi sujuu loistavasti!

    VastaaPoista