torstai 4. marraskuuta 2010

Whitsunday Sailing




I'm gonna have a hard time choosing the best pictures to upload here and on facebook.
Otin kertakaikkiaan upeita kuvia Whitsundayssa, if I may say.
I feel so uncreative writing about the trip, niin teen täst varmaan enemmän kuvapainotteisen.

The Atlantic Clipper




+Crew
+Cool people
+Scenery
+Food
+Jacuzzi
+snorkeling x 2
+water slide





-How can you have a party boat with 6:30 wake ups? :D




Tykkäsin kyl, että toi ei ollu mikään HC crunk cruise, vaan sellast chillii juomista. (:
Opin niin monta juomapelii ! Oikeesti, miksei Suomes pelata whiz/whaz/goonii, slip slappii, "YIIHAA/HOLD DOWN/HAY BARN" :ii?? Meil on vaan lamei korttipelei! Pakko kyl kirjottaa noi säännöt ylös ja tuoda noi pelit Suomeen. Ideana on siis istua ringissä ja tehdä oikee käsiliike ja sanoo oikee juttu. Nopeus ja oikea suunta on myös part of the game.



Ekana iltana oli kyl vähän sellanen "not again" -fiilis. Drinking almost feels like a chore ja kyllästyttää samat korttijuomapelit. Jengi pelas myös "Never Have I Ever":ii... Don't get me wrong, se on ihan sairaan hauska peli, jos pelaat sitä ihmisten kaa, jotka tunnet, mutta oikeesti... I'm not fucking interested in your sex life, where you've done it and all that kinky stuff when I don't even know your name.... Luckily ilta parani tosta, kun vaihoin rinkii (meit oli siis 50 laivassa, joten oli varaa cruisailla ryhmästä toiseen) ja kun tutustuin ihmisiin :)




NÄHTIIN MUUTEN KOLME DELFIINII!!!!!!!! AWESOME. En oo koskaan nähny niit villeinä luonnossa! Nähtiin myös sting ray! Holy shit se oli 15 senttii mun jalast :D How do you call them... Rausku??? Nähtiin kans kaks oksettavan kokoista hämähäkkii hyi saaakeli :S:S:S Lisään äiti kuvan ihan sun iloks..... :):):)




Taidettiin myös löytää rändömisti neljäs ihminen meijän van:iin! Oltiin 15 minuutin matkan päässä Airlie Beachistä, eli paluusatamasta, kun alettiin puhua yhen enkkulaisen Hannahin kanssa. Kävi ilmi, että sekin haluu vuokraa pakun ja cruisaa Great Ocean Roadii and all that shit. Kaiken lisäks se haluu tehä sen myös Melbournest ja vieläpä ihan samaan aikaan ku me! Me ollaan siis kelattu Lauran ja Melanien kanssa vuokraa paku 2 viikoks 6.12-20.12. Toi ajankohta siks, että halutaan Lauran kanssa viettää viikko Melbournessa ennen Falls Festivalia ja Melanien taas pitää olla ennen 22.12 Melbournes, koska sen (kinda) boyfriend saapuu tänne viettämään joulua sen kanssa! (Melanien mies on siis aussie, mut se asuu Hollannissa. Sen miehen family kyl asuu tääl. Just a side note.)




Että sellasta, ei mul muuta! Mun käsi kramppaa nyt ku kirjotan tätä dösäs, joten taidanpas lopettaa... Morooo


PS. Ei ees haittaa, että sää ei ollu maailman mahtavin. Mulla oli nimittäin siitä huolimatta kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti