torstai 4. marraskuuta 2010

On the Road to 1770

On the road again !



Rakastan tätä, kun voin kirjottaa fiiliksii ja ajatuksii dösässä... läppäri <3
Kello on siis atm 21:50, lähettiin puol kuudelta illalla ja ollaan perillä (The Town of) 1770:ssa 02:15.



Nähtiin aivan kertakaikkiaan upee auringonlasku... En oo koskaan nähny vastaavaa: aurinko oli värjänny pilvimeren pinkiks ja liilaks. Too bad en saanu oikeen yhtään hyvää kuvaa, koska bussi liikku niin nopeesti ja mun kamera ei antanu mun säätää shutterii, koska oli liian pimeee...



Outoo, että lähettiin tasan kuukaus sit himast... Täällä katoo ajantaju. Tää kulunu kuukaus on menny maailman nopeinten, mutta toisaalta tuntuu, että kaikesta on ihan super kauan.
Mulla ei oo vielä kertaakaan tullu koti-ikävä. Laura ikävöi sen koiria ja  varsinki Jennyä, mutta mä en vaan jotenki oo tuntenu sellasta fiilistä täällä. En ikävöi mitään, en mun perhettä, en kotia enkä kavereita. En edes mun rakasta pikkubroidii, jonka kaa ollaan maailman tighteimmat. Kai oon vaan vähän irrallaan kaikesta. Helppo lähtee.



Tää ei tietenkään meinaa, että en rakasta teitä, ofc i do!



Jeesjees, mistäköhän mun piti kirjottaa.. Oon pyöritelly tätä blogipostausta mielessäni neljä tuntii on/off ja nyt jumitan..



Meil oli tänään viis tuntii aikaa to kill ennen meijän dösää, joten mentii yhteen travel agencyyn/internet shoppiin kopioimaan whitsundays kuvia. Aloin jubaa sen chillin travel agent muijankaa surffaamisesta, säätiedotuksista sun muista ja päädyttiin siihen, että buukattin sen kautta Melanielle Fraser island tour. Mul ja Laural oli se jo buukattuna, mut se agent confirmas meille sen ja setattiin datet. :)



Tota Fraserii buukattessani tajusin, että meijän on vähän PAKKO alkaa oikeesti timaamaan meijän matkaa. Meil on enää vaan kaks kuukautta aikaa, ja nähtävää on paljon. Oon aina ollu Lauraa vastassa, kun se on halunnu suunnitella jotain etukäteen. Mutta toi Airlie Beach vähän havahdutti. Siis voi jumalauta me tuhlattiin _YHDEKSÄN_ päivää mestassa, jossa ei tehty muuta kuin dokattu ja maattu lagoonis Q"¤¤%#¤%36536467.



Olihan meillä hauskaa ja hauskaa varsinki silloin, kun kaikki meijän frendit oli siel, mutta kyl vähän vitutti, kun ei saatu buukattuu whitsunday sailingii aiemmaks. Airlies olis voinu viettää max 2 päivää, tehä se seilaus ja sit lähtee muualle. Viettää se viikko jossain muual. Tehä jotain hyödyllist. Oltas siis lähetty, jos vaan oltas voitu.



Sen verraan ollaan plänättu, että ollaan 1770:ssa sunnuntai-maanantai aamuyöhön asti (meijän bussihan lähtee vasta 02:15 1770:sta) ja sitten suunnataan Rainbow Beachiin kaheks päiväks. Rainbow Beachistä lähtee myös meijän Fraser Island tour  (3day/2night) ja sen jälkeen jäädään viel päiväks Rainbowhun After Partyy varten. Sit Noosaan jne.



Can't wait ett päästään Gold Coastiin. Ian ja Jared on siel ja kuin sick nähä TOM vuoden ja kolmen kuukauden jälkeen...! Muutenki eräs neitonen nimeltään Jasmine saapuu 10 päivän päästä Brissyyn niin super siistii nähä hänet ! Kelaa Jassu, you and me in Australia !!!



Pakko siis valitettavasti plänää, ettei hukata enää yhtään aikaa. Valitettavaa, mutta must.



Aijoo random, tuli mieleen, pakko kertoo yhest incidentist, joka occuras pari pv sit.

Oltiin siis meijän hostellilla Melanien ja Laurankaa ja meijän huonees oli myös yks mies. Yhtäkkii se mies alkaa tekemään jotain venyttelemistä muistuttavaa selkä meitä vasten ja mä ja Melanie revettiin nauramaan, koska se näytti vaan aika retardilta. Laura ei tajunnu ja se katto mua ja sano:
"sano Suomeks (Lauran kaa siis puhutaan aina enkkuu paitsi tälläsis tilanteis)"
"eiku toi mies venytteli ja näytti vähä tyhmält tai jotai"
Sit oltiin lähös meijän huoneest ja ollaan melkeen jo ulos ovesta kunnes kuullaan meijän takaa ääni:
"Selkä vähän paskana, nii pakko venytellä".

Ei helvetti :DDDDD Eka kerta, ku toi käy tääl :D:D:D

6 kommenttia:

  1. Luulin eka että olet joku 16v kun en katsonut tuota sivupalkkia... Et näytä nuoremmalta, mutta tekstiesi perusteella vaikutat aika paljon nuoremmalta...

    VastaaPoista
  2. haha aika hyvä toi vika juttu :D
    jeeeee sandraaaaa nähdään viikon päästä, AUSTRALIASSA ! wot !

    VastaaPoista
  3. Hei vähä makee et kirjotat blogii sieltä! Itekki kelasin poikaystävän kans lähtee sinne talvella 2011, tyylii vuodeks tai jotain.. Tekee töitä ja seikkailee! :)) Kauan siis aiot olla siellä?? Pus! :)

    VastaaPoista
  4. Onks siel kallista asuu tai syödä jne???

    VastaaPoista
  5. repesin iha totaalisesti tolle suomalaisemiehelle :D

    VastaaPoista