sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Agnes Water & The Town of 1770

This is what i've been waiting for!!!


Hooked on our surfing on Saturday we rented two boards for the four of us (me, laura, mel and hannah from the sailing trip) on Sunday as well. Koska oli sunnuntai ja vuokrattiin laudat niin myöhään, niin saatiin ne vaan pariks tunniksi, mut ei haitannut, kun piti pulittaa vaivaiset $7 :)



Ennen surffailuu oltiin hyödynnetty free tour Agnes Waterista ja The Town of 1770sta.
On olemassa kaksi legendaa, miten Agnes Water on saanut nimensä.
1) The first settler's daugher's name was Agnes, so he named the place after her..
2)Vähän uskottavampi selitys on se, että aikoinaan Agnes niminen laiva katosi lähivesiin, eikä laivaa koskaan löydetty.



Town of 1770 taas on saanut nimensä Captain James Cookin discoveraamisen mukaan: hänhän saapui kyseiseen paikkaan vuonna 1770. 1770:issa on vain 120 taloa, joista 63 on permanent residenttejä... Loput onkin rikkaiden rannikkolaisten omistamia loma-asuntoja. Agnes Waterissa eikä 1770:ssa ole lainkaan liikennevaloja, ja nykyinen tiekin rakennettiin vasta 20-vuotta sitten.. Sitä ennen Agnes Waterista 1770:iin meni 2 tuntia.... Kelatkaa, 10 kilsan matka!!



Anyway, enough of history

The point where James Cook arrived in the year 1770

Surffailun jälkeen vuokrattiin pyörät ja VIHDOINKIN exploorattiin sanan oikeassa merkityksessä...! Löydettiin tie, joka oli suljettu kettingeillä ja "no entry" -signeillä. Jätettiin pyörät tien poskeen ja lähettiin patikoimaan. Tie oli suljettu rakennustyömaan vuoksi, ja Melanie ja Laura vähän epäröikin, että pitäiskö kääntyä takasin päin. Ite olin saanut tarpeekseni pyöräilystä rämällä pyörälläni, joten lähdin ylittämään putkia...
Löydettiin maailman kaunein ranta, mitä olen koskaan nähnyt....!!!!


Ranta oli aivan autio: ei rantapyyhkeitä, ei ihmisiä, ei edes jalanjälkiä...
Katsottiin aaltoja lumoutuneita ja ihailtiin tyhjää hiekkarantaa.


Ajastin

Näky oli jotenkin niin outo, en ole varmaan koskaan ollut täysin autiolla ja eristetyllä rannalla... Thought they only excist on postcards!


Mä ja Laura herättiin 01:15 venaamaan shuttlea, joka ajaisi meidät bussipysäkille 30 km päähän. ...Noh, Shuttle ei koskaan tullut. Odotettiin puol tuntia ja kirottiin, koska tajuttiin, että missataan meidän bussi :):):) Snadi vitutus joo. Pitäis venaa taas seuraavan yöhön, että lähtis dösä.... Anyway, onneks puol kolmelta yöllä sain soiton, ja shuttlea ajava mies kertoi, että tulisi hakemaan meidät 20 minan päästä, koska meidän bussi oli myöhässä. Eli kaikki hyvin! :)


Tällä hetkellä ollaan Rainbow Beachissa ja venataan Melanie'a, joka saapuu Greyhound bussillaan. Päästään kans kohta viimein check innaamaan ja sen jälkeen suuntaan surf shoppiin hakemaan laudan. Sovin jo surf shopin omistajan Gazin kanssa, että saan vuokrattua laudan puolen päivän hinnalla ($30) koko päiväksi! ;) Diili on aika ideaali, koska me aiotaan jakaa lauta Melanien kanssa... Because of the toughness of the sport you won't be able to surf the whole day without taking breaks (and turns) anyways... 8) Eli lauta $15 !

Meijän autioranta

Reminder to self:
Osta ne board shortsit.
Se, joka joskus blogin puolella kommentoi, että en tule tarvitsemaan niitä (sään lämpimyyden vuoksi) oli väärässä. There's a thing called board rash... Muutenkin, after applying sun screen you'll be able to stay on the board better if you have a piece of clothing on you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti