torstai 25. marraskuuta 2010

Happy 21st Birthday Melanie!



There's nothing worth writing about from Wednesday except seeing a movie with our backpacks.. That was a bit interesting...

The view from the balcony of our couch surfing home (high tide btw)


Torstaina Melanie täytti 21 vuotta, joten käytiin vuokraamassa auto.
Käytiin Yoshin työhuoneel/surf factorys/how ever you wanna call it, missä se valmistaa surffilautoja. Yoshi on tehny surffilautoja muistaakseni 11 vuotta ja oli tosi mielenkiintosta nähä behind the scenes so to say. Meijän retkellä sen surf factoryyn oli kyllä tarkotuskin, mutta siitä sitten ensi postauksessa.



Meijän oli tarkotus mennä Carlton Breweryyn, mutta tietenkään me ei oltu otettu mistään selvää ja koska me ei omisteta evil lonely planettia, me missattiin se tour. No suprise there. Meidän olis kuuleman pitäny varaa paikka siihen tourille ja muutenki vika tour oli loppunu yli tunti sitten. Perus.



Mentiin sen sijaan wine tasting !
Oli kyl vähän turha olo, koska en tiedä mitään viineistä, niin kaikki se info mitä saatiin meni vähän ohi (paitsi Melanielle, jonka on pitäny opiskella viinejä koulutuksensa vuoksi). Nevertheless I enjoyed it. Onneks  mun ei tarttenu ajaa, sillä mulla ei edelleenkään oo ajokorttia. Tuskin nimittäin ois ollu varmaan ajokunnossa (vaikkei niitä viinejä ja portviinejä juoda varsinaisia huimia määriä).



Käytiin tekemässä hike vesiputokselle ja sen jälkeen ajettiin juustomaistiaisiin, joka mun onneks oli loppunu jo ajat sitten ;D Vahingonilo paras ilo..



Kävin muuten ostaa wetsuitin ! Tää Rip Curlin full length wetsuit oli 50% alennukses ja kustans $150 eli n. satkun (: Enpä tule jäätymään Marokon talvessa! Hyvä juttu kans on se, että voin käyttää tota Puolassa for wind surfing!



Mentiin italialaiseen viettämään Melanien synttäreitä ja sillä aikaa, kun oltiin Melanien kanssa ostamassa viiniä (se ravintola oli BYO wine, mikä on jees. Miksei meil oo Suomes tällästä politiikkaa?) Laura oli tilannu Melanielle synttärikakkupalasen. Koko ravintola laulo happy birthday ja meijän viereisen pöydän keski-ikäset heitti Melanielle $20...! nice one!



Mentiin yhen meijän hostin, Benin ja parin hollantilaisen kanssa Vanityyn juhlimaan. Siellä oli lady's night ja huhhuh, en oo kyl koskaan ollu missään clubissa, jossa lady's nightissa saa hakee baarista KOKO ILLAN ilmatteeks juomista, kunhan edustaa kauniimpaa sukupuolta...



Happy Brithday Mel!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti