lauantai 13. marraskuuta 2010

Noosa Heads


Suosittelen kilometrin pitusen mäen ylös kaapuamista 21 kg painavien reppujen ja krapulan kanssa. Lauralla ei ollut darra, mutta angiina kylläkin. Saatiin myöhemmin kuulla, että meijän hostelli, Nomads, olis poiminut meidät meijän bussilta.. hehee :D Noh, onneks löydettiin hylätty ostoskärry, johon heitettiin meijän reput ja joka pukattiin perille asti. :)



Jouduttiin tappamaan tunti ennen kuin voitaisiin check inaamaan, joten Lauran jäädessä dataamaan kävin tarkistamassa lähisurffikaupan. Kun lähdin metsästämään vesipulloa MELKEIN törsäsin koko ja vähän yli päiväbudjettini on a pair of shorts....... jesus.



Välihuomautus: oon tällä hetkellä Brisbanessa Base Centre hostellissa ja kaikki on ottamassa päikkäreitä tässä huoneessa (klo: 18:43) ja tää koko helen kerrossänky hytkyy (nukun yläpunkas), kun toi mun alla oleva jäbä kääntyy sängyssään! perkeeeeleee

Tappaja-Lintu, Magpie!
Klikatkaa kuva suuremmaks and feel the intense look on you!!!
(Melanie pelkää noit kuollakseen)


Kun viimein päästiin kirjautumaan sisään, otettiin kolmen tunnin päikkärit 12-15, kiitos Fraser Islandsin + After Partyn. Melanie saapui Grey Houndilla ja käytiin hakemassa Nomadsin ravintolasta ilmanen meal. Koko päivä meni vähän lagailuks, ja illalla mentiin ulos. (Aijoo blondasin viimein mun juurikasvun.. holy shit oon taas blonde!) Laura jäi makaamaan sänkyyn angiinan kourissa ja me mentiin parin Fraser Islandsilaisten kanssa aloittelemaan, jonka jälkeen mentiin Koala Bariin. Tavatiin myös Ian ja Jared, mut mul ja Melaniella oli jotenki outo fiilis; something had changed. Noh that's life. Melanie, Rob, Brian, Luke ja Barry jonotti Reefiin, johon EI SAA MENNÄ FLIP FLOPEILLA, mut mä jäin jubaamaan Ianin kanssa ulos.



Ei kyl haitannu olenkaan etten menny sisään; kun katoin sitä jengiä, joka jonotti siihen clubiin all dressed and dolled up, mietin vaan, kuinka fakelta kaikki vaikutti. Kun on tarpeeksi kauan vaan pukeutunu pukeutuaakseen, kulkenu ilman meikkiä ja antanu merisuolan koristaa hiuksia, tulee mietittyä, että ei noi ihmiset ton yökerhon jonossa oikeesti näytä tolta in everyday life. It all kinda seems so pointless. But well, i know for a fact than when i get home from this little travel of mine, i'll be acting and dressind up like all those people in that queu.

3 kommenttia:

  1. Upeen näkönen paikka! itelläki reissu ausseihin tiedossa ja tää sun blogi vaan pahentaa matkakuumetta :D

    VastaaPoista
  2. Noosa Heads on just jees! Harmi, ettei vaa ehitty kunnol tutkimaan sita.. :S Kauaks aikaa oot menos? (:

    VastaaPoista
  3. siis mä meen ainaki Perthiin jokski pariks kuukaudeks :)

    VastaaPoista