sunnuntai 28. marraskuuta 2010

The Lighthouse



Ihme ja kumma, heräsin ihan darra-free aamuun, vaikka Sovereignista oltiinkin varoiteltu!

Eilinen oli parhautta:
Näin Tiian!



Vietettiin koko päivä catch up'aten rannalla (sori äiti en pistäny aurinkorasvaa! :S mut en onneks palanu ;o ), missä oli joku ihme ukkeli. "Love, Unity & Recycling" oli tän jäbän sanoma. Liitänpäs kuvan, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ihme hippei koko tää Byron täynnä :D


Kävi kans kumma juttu. Joku viiskybänen aran oloinen mies tuli iskemään....

"Do you have a pen?"
"Yes, actually I do" *alan kaivaa kynää*
"No, it was a joke, you should've said 'No' so I could've asked you 'how am I suppose to get your number then?'. I have this fear of approaching girls so I thought tht would be a good way to over come my fear."
"Ohhhh, so it was just a fear you have?"
"yeah a fear, well not anymore cause I overcame it."
"haha, right :)"

"But I can stll give you my number...?"
öööö tää jäbä on viiskyt
"Sorry but I have a boyfriend :)"

whattafuck, ok.


Tehtiin myös Tiian, Lauran ja Melanien kanssa retki lighthouselle ja nähtiin ihan jees auringonlasku. Mainittakoot myös, että nyt ollaan käyty Australin itäisimmässä kolkassa (waaaaau).



Illalla mentiinkin sitten ulos Cheeky Monkeysiin, joka oli taas täynnä goddamn schooliessei. Onneks spotattiin ja hengattiin parin söpön aussie surffarin kaaaaaa voi ei miksei meil ollu kameraa mukana... noh, onneks on facebook......:D


Ainiin, meijän yks roomate tais saada meistä tarpeekseen, koska se vaihto huonetta.......... hmm

PS: otin eilen tajuttoman upeita kuvia, kun tehtiin toi puolentoist tunnin retki tonne majakalle. Ihan liikaa hyvii kuvii! Ainaki on hyvää kuvamatskuu seuraavii postaksii varte (:
PPS. Tänään oonki sit saanu kärsiä tosta goonista. Taisin nukahtaa siinä seiskan aikaan aamulla ja tänään kukaan meist kolmesta ei oo poistunu täst huoneesta muuta kuin hakemaan ruokaa tai pari tasottavaa ':D Eka darra, aika hyvin ollaan selvitty kaks kuukautta ilman!
PPPS. ...Ja nyt en saa unta, koska unirytmi slightly fucked?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti