tiistai 12. huhtikuuta 2011

Just me n my backpack

Oh the excitement !

Kattelin tossa just vaihtoehtoja, miten päästä Varsovaan Barcelonasta. Ollaan sen verran suunniteltu Mian kanssa, että päätetään meijän reili Barcelonaan. Mia jää Espanjaan ja kysy muakin niitten porukoitten vuokraamaan villaan, mutta mun pitää palata Suomeen (toivon mukaan) varmistamaan opiskelupaikka.

(Laura Melanie ja ihana) Natalia!

Suunnittelin sitten, että olisin menny takasin jollain tapaa Varsovaan, moikkaamaan isovanhempia, ja siitä sitten Poznaniin näkemään ihanaa Nataliaa (tutustuin tähän ihanaan naiseen Ausseissa). Poznanista olis luonnollisesti päässy junalla Gdańskiin ja Vissairilla Suomeen, kuten tein kun menin Radioheadin keikalle Puolaan.

Taisin kattoa pari viikko sitten Barcelona - Varsova lentoja, mut ne oli jotain puoltoista hunttia niin ei oikein napannu, kun pitäis vielä Poznaniin ja kotiin päin päästä. Nakkasinkin googleen "Barcelona Train" ja pujahdin tälläiselle sivulle. TGV on mulle ihan uus tuttavuus, mutta pitääki lisää suosikkeihin!

Oltiin siis Vipen kaa kattoo R-päitä 2009 Poznanissa. Yhtä juoksemista se kolmen päivän reissu. HUH.


Anyhoo, Varsovaan ei  ton sivuston mukaan pääse suoraan tai siis "suoraan ja suoraan" Barcelonasta, joten katoin paljon maksais Lontooseen juna. 160 erkkii, eeeeihän.. Tuli siinä vaiheessa mieleen, että ehkä se reilikortin pidentäminen olis vaan järkevämpi ja halvempi vaihtoehto.. Ja niinhän minä teenkin !

Tajusin kans tässä tätä kirjottaessani, että mehän ei edes olla ostamassa sitä 22pv korttia,vaan meillä on 15pv reilikortti, nimittäin lennetään suoraan Gdańskiin, jossa ollaan neljä päivää festareilla, eli alotetaan se meidän reili varsinaisesti vasta 4.7 (ja siksi tarvitaan vaan toi 15pv kortti).. Joten reilikortin käyttöaika loppuu vasta 19 päivä.. JOTEN viikolla jos korttia pidennän, hinnaksi tulee vain 30€ lisää!



Ihana seikkailufiilis : D Viikko yksin (sen jälkeen ku Mia jää Barcelonaan) ja voin tehdä mitä haluan. Varsovassa ja Poznanissa aion käydä ja taidanki tulla Viron kautta lautalla himppeen :)(: Mutta muuten no plans. Niceeee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti