keskiviikko 14. elokuuta 2013

Käytän lentohakua kuin Reittiopasta


Piti tosiaan kattoa lentoja MADRIDISTA Helsinkiin ja takaisin....... Tosiaan, en ehkä ole vielä maininnut, mutta olen tulossa jo jouluksi kotiin (käymään) - ostin lentolipun menopaluulla - kun tänne koto-Suomeen kuitenkin jää jotain, mitä tulen kovasti kaipamaan. Olen myös ajatellut, että tulisin ennen joulua käymään viikonloppuvisiitillä ja yritänkin ahkerasti löytää halvinta viikonloppua/kuukautta/lippua/paluu ja menopäivää...

Käytän aina Skyscannerin hintakalenteria, mutta olisiko jollain muita vinkkejä tai työkaluja halvimpien lentojen etsimiseen? Halvimmat lentoliput löytyy kuuleman aina tiistaisin, jolloin lentojen hinnat ovat kaikista matalimmat koko viikosta... Muita vinkkejä lennonhakuun?

4 kommenttia:

  1. Ei kai noihin hintoihin ole mitään vippaskonstia, joka toimis aina.

    Paras kai se on kun varaa pari kuukautta etukäteen.

    Sitten taas jos tietää että jollain vakiolennolla on vähän kysyntää, niin edullisesti saa kun ostaa lentokentältä lipun pari tuntia ennen lähtöä. Meneillään olevan talouskriisin alkuvaiheessa vuonna 2009 pääsi Helsingistä Tokioon ja takas 500 eurolla noin. Vielä parempi oli Helsinki-NewYork-Helsinki 250e!!

    Sitten olen huomannut, että jos lentoyhtiöillä on sopimuksia puolin ja toisin, niin kannattaa katsoa jos partnerilta saa halvemmalla. Näin oli eräänä uutena vuotena, kun Miamiin ja takas pääsi 700 eurolla kun osti AA:n kautta. Sit Finnairin kautta hinta oli reilusti yli tonnin.

    VastaaPoista
  2. Alright! Kiitos viestistä :) Vähän vain luulen, että tota Madrid - Helsinki väliä tuskin kauheasti halvemmalla saa kuin parilla huntilla... Pitää jatkaa skyscannerin kyttäystä.

    VastaaPoista
  3. Skyscanneri on vähän huono etsimään halpalentoyhtiöiden lentoja tai jos haluaa vaihtaa yhtiötä matkan varrella. Madridista pääsee esim Budapestiin tai Milanoon ihan muutamalla kympillä, joista molemmista Ryanair lentää ainakin Tampereelle vielä vastaavalla hinnalla. Luulisi että stadiinkin tuollaisia halpacomboja löytyy joltain muilta halpalentoyhtiöiltä

    VastaaPoista
  4. ARE YOU KIDING ME !?! _Kiitos_ vinkistä ! Säästit mulle just varmaan yli satkun rahaa! :)

    VastaaPoista