maanantai 22. heinäkuuta 2013

When you gotta go, you gotta go - Lentoliput Madridiin CHECK




Lentoliput ostettu. Tai oikeastaan jo pari viikkoa sitten - 3.9. ja tuomiopäivä koittaa, kun minä muutan Madridiin, espanjalaistun ja muutun yhä saamattomaksi ("mañana mañana!") - katellaan sitten, kuinka usein Hey Let's Go Get Lost päivittyy ;D

No ei vaiskaan, ihan siistiähän tämä on - en ole koskaan asunut asunut ulkomailla - ellei esim. kolmen kuukauden kiertoa hostellista toiseen Ausseissa lasketa - joten tulee olemaan ihan mielenkiintoista nähdä, minkälaista se on. Myöskin blogin puolesta se tulee olemaan aika ns. hedelmällistä aikaa, kun raportoitavaa löytyy joka päiväisestä elämästä niin paljon :)

Mutta pakko sanoa. En mä mitään päiviä tonne Madridiin lähtöön laske. Se vaan tuntuu päivämäärältä, joka häämöttää lähitulevaisuudessa mutta silti tarpeeksi kaukana. Ehkä vähän kaartankin sitä ajatusta, että kohta on taas pakko lähteä. Hassua miten ennen ei ole melkein pysynyt "housuissaan", kun on tiennyt, että jokin reissu on tiedossa. Mutta kai se näkökulma vain tuppaa vaihtumaan, kun kerrankin täällä Suomessa on jotain, jota todella jää kaipaamaan..

Mites te, onko teillä mitään reissuja/muuttoja eri maihin tiedossa ja millä fiiliksillä olette? :)

2 kommenttia:

  1. Eihä! Pitää hei törmäillä vielä ennen kun lähet :)

    VastaaPoista
  2. Joo pitää ! Eiköhän toi Erkka tuu joku vklp hoitamaan kummisedän velvollisuuksiaan, niin sillon sitten 8)

    VastaaPoista