keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Before Madrid -Productivity


Joudun viemään läppärini korjaukseen, joten ajastan teille jotain sille ajaksi...koska mulla on vaikka mitä asiaa !!! Oli muuten ihan hauskaa tänään, kun kävin siellä korjausliikkeessä kyselemässä vähän tän läppärin huollosta:

"Moi, mun pitäis tuoda mun Mac huoltoon, tai siis..siinä on kuolleitä pixeleitä (joo Retina screen ja 15 miljoonaa pixeliä my ass!), niin sitä ei varmaan voi korjata..?"
"Voi."
"Aijaa.. Okei. No kauanko siinä menee?"
"4-6 arkipäivää. Milloin ostit läppäris?"
"Joskus maaliskuussa....ja huomasin kans JO silloin maaliskuussa parin päivän sisällä ostosta, että mun näytössä on kuolleita pikseleitä... mutta...oon ollu vähän aikaansaamaton...."
"Jos oisit tuonu sen Macin meille 14 vrk kuluttua ostosta, niin me oltais annettu sulle ihan uusi Maci hyllystä."

Että juu! Näinkin aikaansaamaton ihminen voi olla. Noh. En anna asian haitata - kunhan nyt vaan ne pikselit korjataan eikä ne tule taas vähitellen tuhoamaan näyttöäni..elän toivekuplassa x_x Se ois aika vittumaista näin saatanan kalliista kapineesta (välillä tulee mietittyä, että kuka saatanan hullu pistää näin paljon rahaa läppäriin...). PAREE OIS KESTÄÄ (kun sen vuoksi tämä on ostettu)!


Kuvan vesimeloonisangria ei liity mitenkään tekstiin.

Mutta kuitenkin, vaikka olenkin välillä tasoa laiskiainen - kun tulee hoitaa asioita - niin tänään oli HYVÄ PÄIVÄ! :) Aamulla heräsin (puutuneeseen käteen) siihen, että päätin lukevani VIHDOIN sitä Espanjaa! Piti aloittaa jo tammikuussa, ja sitten taas kesälomalla ja sitten taas heinäkuun 8.:nen jälkeen (kun inttileskiydyin).. ja arvatkaa kuinka monta chapteriä oon saanu luettua tähän menessä? NO TASAN KAKS! Eli tuntu ihan törkeen hyvältä aloittaa aamu sillä asialla, joka on tuntu kaikista eniten taakalta, mutta semmoiselta asialta, johon haluan panostaa!
Sain ihan hirmusti juttuja ruksattua pois "TO DO ennen Madridiin muuttoa" -listalta ja tässä ois kaikki mitä sain aikaan:

Semmosta! Tosiaan, yritän viedä tänään koneeni huoltoon ja ennen sitä ajastaa hieman juttuja tänne, koska mulla on sata ja yks juttua, joista haluan kirjoittaa :)

Tsekatkaa eilisiltanen postaus, tartten teidän lukijoiden apua nimittäin! Eli ne, jotka on muuttaneet tilapäisesti ulkomaille / olleet vaihdossa, katsokaa tämä merkintä ja jättäkää kommenttia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti