keskiviikko 18. joulukuuta 2013

PITÄKÄÄ SORMET RISTISSÄ!

Enää kaksi päivää. Kaksi päivää ja olen Helsingissä!

Barcelona syksyllä

Joulusuunitelmat eivät kuitenkaan menneet aivan kuten olisin halunnut, sillä eilen miehelle ilmotettiin, että joutuu jouluksi vartioon! En voi kertoo, kuinka paljon itkin :D Meillä oli niin paljon plänejä.. oli jouluaattoa kummankin perheen luona, mun synttärit,  frendejen juhlia ja uusvuos. ..ja ootin myös, sitä, että muru ois ollu mua vastassa kentällä ! Tän hetkisten tietojen mukaan nään kuitenkin poikaystäväni vasta 4.1.... gaah :S Noh, ei sille vittu voi mitään. Parempi ku ei mitän. Kiitos vain Puolustusvoimat (Y).

Mies yrittää kyl viel sumplia jotain, mutta mahikset on aika hiton minimaaliset armeijassa kun ollaan. Pidän silti sormia ja varpaita ja peukkuja ristissä, mutta yritän silti olla toivomatta liikoja etten pety taas. Haluaisin murun kotiin edes vain jouluaatoksi. En pyydä muuta!


Anyways, voisin kertoilla mitä tässä on viime aikoina tapahtunut :) Perjantaina iski kuolemantylsyys ja 7,5 päivää Helsinkiin tuntuin niin ahdistavan pitkältä, että en oikein tiennyt miten päin olisi! Äiti soitti mulle ja puhuttiin tunti puhelimessa, joka oli ihan parhautta :) Sanoin sille, että äitin pitäs hommaa Skype, ett voitas puhua huoletta ilmatteeks - ja videokuvan kera!

Lauantaina kävin kahdessa asuntonäytössä, josta kummatkin oli ihania ! Tiesin kuitenkin, etten saisi kumpaakaan, koska ensimmäisen kämpän porukka etsi selvisti kämppistä eikä vain ihmistä täyttämään huonetta ja maksamaan vuokraa - enkä parin minuutin huonolla espanjan sönköttämisellä varmaan ehtinyt vakuuttaa heitä lumoavasta persoonastani :D Toisen kämpän huone Lavapiesissa taas oli aivan unelma, mutta suunnattu vain yhdelle henkilölle.. voitteko kertoa, että mikä hiton järki siinä on, jos huoneessa on parisänky? Kun poikaystäväni olisi saapunut tänne 1-2kk loppukeväästä, niin olisi hän tietenkin osallistunut los gastosien eli yleiskulujen (sähkö, vesi, kaasu, netti) maksamiseen.. Ett en oikein näe ongelmaa.. Or am I missing something? Päätin kuitenkin, että nyt saa mun asunnon ettimiset riittää tältä erää. Paljon järkevämpää ettiä sitä kämppään, kun asia on ajankohtainen - eli reilun kuukauden päästä. En myöskään halua vain ottaa jotain asuntoa ja sitten pulittaa siitä koko tammikuun vuokran, kun en edes ole täällä, kuin vasta tammikuun viimeisellä viikolla..


Päätettiin sit samaisena lauantaina Heidin kanssa lähteä illalla yhille viineille keskustaan. Meijän piti kuitenki takastullessa venata bussia sitten tunti, niin päädyttiin Príncipe Píon lähelle johki perus baariin juomaan toiset viinit ja vielä kolmannet ja syömään tapaksia :D Kun olin bussissa, olin jo aika hiprakassa (oon ollu tällä pienellä tipattomalla) ja himassa päätettiin Heidin kaa avaa viel rosé-pullo. Meitsi on sit skypannu aamuseiskaan asti miehen kaa ja aamulla heränny aivan jäätävään darraan. On se ihana laatata vettä (Y). Ett sunnuntai meni kyl aivan pipariks, mitä tulee Finance-kokeeseen lukuun.

Maanantaina sit luin ja tuskailin ja olin väsynyt. Päätin mennä ajoissa nukkumaan, että olisin levänneenä kokeessa, mut hitto vieköön. Heräsin kolme kertaa ollessani nukahtamaisillaan (koska meijän huoneiden seinät on niin paperin ohuita, ett kuulin ku Heidin kännyyn tuli aina FB-ilmotus ::D) ja sainkin unta sit vasta viiden tunnin päästä eli kello kolmelta. En tajua, mitä nää kuukauden jatkuneet univaikeudet oikein on? Tosi raivostuttavaa! Ei toiminu tällä kertaa ees Youtuben unimusiikki :D Kuuntelin sitä kaks tuntii ennen ku päätin, että "your sleeping music is invalid" ja pistin sen pois :D



Eilen oliki koe ja jaa, saa nähä pääsinkö läpi..vaikka osaanki ne asiat! Nyt sit on keskiviikko ja jännittelen huomista, että mikä on tuomio. Toivon sydämmeni pohjasta, että saisin murun jouluksi kotiin!

Mulla on myös tässä pari hoidettavaa asiaa kuten pakkaus (ja laukun punnitseminen apua:D), kolmen taidejoululahjan valmistelu, äitin joululahjan osto, takuuvuokran takas saaminen, salin irtisanominen ja muuta semmoista pientä.


Mutta sellasta. Mitäs teijän joulukiireisiin kuuluu? Olkaa myös ihania ja pitäkää sormia ristissä, että huomenna herra Kapteenilla on sydän ja että se armahtais mun jääkäriä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti