perjantai 1. heinäkuuta 2011

Arriving at Sopot + Heineken Open'er Day 1



Mia ja sen porukat tuli  hakemaan mut seiskan aikaan ja lähettiin kentälle. Meillä oli connecting flight Rigassa ja lento suju nopeemin kuin viiden minuutin matka hetrsikasta Mialle :D Rigasssa joudutitin venaamaan puolitoista tuntia lentoa, ja koska koko kentän kaikki istumapaikat oli viety, päädyttiin menemään istumaan lasten leikkipaikan pikkuruisille penkeille, sinne autotiematon ja temmeltävien 3-vuotiaiden sekaan :) Oltiin kyllä sitä mieltä, että meillä oli parhaat paika koko kentältä!



Gdanskiin kun saavuttiin, napattiin dösä suuren ostoskeskuksen pysäkille, Galeria Baltyckaan, josta kävin ostamassa piilarinesteen ja prepaid-liittymän, ennen kuin hypättiin junaan. Kokonaisuudessaan toi koko matka Sopottiin, meijän "Siesta Hostelliin" makso 4 euroa ! Miaa ehkä vähän  vituttin raahaa sitä sen 19,2 kiloa painavaa laukkua hihnasta, mutta it was so worth it. Faija kerto, että matka ois kevyeesti ryöstötaksil voinu maksaa 200 zlotee, eli 50 euroa puoliksi.



Ku oltii Sopotin juna-asemalla ja oltiin kävelemässä meidän hostellille, pysähdyttiin ostamaan vadelmoita ja just sillon kuultiin, että hoku huus mun nimeä. No mitä helvettiä, Iwohan se siinä !!! Iwo on siis mun yksi puolalainen kaveri, johon ollaan broidin kanssa tutustuttu neljä vuotta sitten Sopotissa, Wind Surf campissä. Iwo asuu Tanskassa ja mentiin sen ja broidin kanssa seuraavana vuonna taas Wind Surf campiin Chalupyyn. Sen jälkeen se tuli meille viikoksi ja ollaan pidetty Facebookis yhteyttä. Oltiin siis meinattu tänään nähdä Heineken Open'erissä, mutta toi oli vähä random törmääminen :)



Hostellin maksamisen, veden oston ja muun säädn jälkeen oltiin viimein valmiita Mian kanssa lähtemään Gdyniaan vaihtamaan meijän netistä ostettua festarilippua rannekkeisiin, ja onneksi yks pariskunta meidän hostellilta oli myös lähdössä sinne, niin päätettiin jakaa taksi. Se oli itse asiassa halvempi kuin, että olis ottanut junan Gdyniaan, ja taksi maksoki vain 5 euroa per nenä. Löydettiin Iwo juna-asemalta ja käytiin nopeesti safkaamassa jotain kebabia, ennen kuin treffattiin Paula ja sen muut kaverit. Paula on siis yks paikallinen, johon ollaan Iwon ja Broidin kanssa tutustuttu tokana Wind Surf camp vuonna. Käytiin ostamassa pari bissee ja lähettiin festarille.



Mentiin kattomaan eka The Nationalsia, jolloin myös Cindi ja sen lontoolaiset kaverit Emily(?) ja Mae tuli istumaan meidän kanssa. Cindiin tutustuin Iwon ja broidin kaa ekassa Wind Surf campissä ja oli hullua vähä sitä neljän vuoden jälkeen :) Lovely girl. Nähtiin kans Two Door Cinema Club, joka oli niin söpö ja Paolo Nutini, joka veti koko illan parhaan esityksen ! Se oli ihan törkeen hyvä. Katottiin myös Coldplaytä, mutta pakko myöntää, että niitten esitys Rock Werchter 2009:issä oli paljon parempi - itkinhän jopa 4,5 kertaa sen aikana! ;) Mut Coldplay'n uudet biisit, joita en ole kuunnelut ollenkaan, oli ihan törkeen hyviä !!!



Lähettiin jo puol yheltä, katottiin hetki Simian Mobile Discoa, jolla olis ollu aika tanssittavaa kamaa, mutta Puolan aikaan puol viideltä herääminen alko vaatia veronsa, joten lähettiin hostelille nukkumaan.

1 kommentti: