torstai 2. kesäkuuta 2011

On niin helppoo olla onnellinen





Tiiäättekö sen fiilungin, kun kaikki vaa menee hyvin?




Kesä alko ja +28 astetta meijä pihal varjos.



Got accepted to school !!! 
(En tykkää muuten olenkaan tästä mun e-baysta ostetusta linssistä iha halpis shaize, olispa rahaa ostaa kunnon objektiivit..!)

Yia buddy ! Epsanjaan kolmantena vuonna, finalmente :]



hahahah what :D Kunnon lahjontaa... mut kelpaa!



Kuukaus ja mian kaa Heineken Open'eriin Puolaan ja sit alkaki mun reili ! :)

PS. Myös blogin puolel tulee tapahtumaan yks kiva muutos, sitä odotellen 8)

8 kommenttia:

  1. ihanaaaa! pääsit siis mihin hait ko kö (: niin hyvä ja ihanaa kesä

    VastaaPoista
  2. Juu se oli mun enkunkielises haus ekana vaihtoehtona, mutta mutta, now to think about it, olin ollu vähä epävarma tost kulttuurituotannost viime aikoina, nii olisin salee kuiteski meny tonne vaa :D mut jee <3

    VastaaPoista
  3. onneks olkoon!! oliks tää just se mesta missä on piiiitkä joululoma?

    VastaaPoista
  4. Siis joo, just se :) Mut nois papruis kyl lukee, ett joululoma ois ("vaan") 16.12-16.1. NOH, MUT, kyl siinäki ajassa ehtii matkustaa ja nähdä paikkoja ;)

    VastaaPoista
  5. Oh, reili! Itsekin kävin repun kanssa heittämässä itä-euroopan rundin muutama vuosi sitten. Oi niitä aikoja :D Halpalentoja ei ollut joten mentiin bussilla Tallinnasta Varsovaan ja takaisin.

    Blogiylläriä odotellen (;

    VastaaPoista
  6. Voi ei... Menin just VR'n sivuille tarkistamaan erästä asiaa, ja kuten pelkäsinkin, Liettua, Latvia eikä Viro ei oo mukana tossa Global Pass -kortissa... DAMN! Eli pitää varmaan itekki ottaa joku bussi, ellei lentokoneella pääse halvemmin Helsinkiin :')

    VastaaPoista
  7. Baltian maissa ei ole kunnon junaverkostoa. Ei siis voi mennä suoraan junalla Tallinasta vaikka Varsovaan, eikä edes Riikaan.

    Bussit toimii tuolla hyvin. Ne on edullisia (noin 20e Tallina-Riika), ja ne on itse asiassa tosi hyvin ilmastoituja/hyvät penkit, ettei Suomessa ole missään niin hyviä busseja.

    VastaaPoista
  8. Juu itse asiassa tajusin tän just pari päivää sitten :') No mutta, tykkään bussimatkoista, joten bring it on! Löytyy varmaan googlellakin, mutta olisko sulla jotain linkkiä, josta noita bussilippuja kannattaa katella?

    VastaaPoista