maanantai 2. syyskuuta 2013

Madridiin muuttoon jäljellä 1 päivä !

Huhhuh. Onpas ollut hektinen viikko.



Istun täällä porukoilla (porukat on kyl Puolassa) broidin kanssa ja nyt on vihdoin aikaa hieman kelailla tän viikon meininkejä. Oon ollu koko viikon vauhdissa, ja mun schedule on näyttänyt suurinpiirtein tältä:

Aamulla kahdeksaksi ajotunnille, jonka jälkeen suoraan inssiin, joka FINALLY meni läpi ! Ei mennyt kuin viis vuotta suorittaa toi kortti.. Sen jälkeen oli VIKA Alepavuoro, whooooooo! Enpäs tule tekemään töitä seuraavaan kymmeneen kuukauteen (paitsi lomilla) ;)

Pakkasin banaanilaatikoita ja illalla sain poikaystävän pariksi tunniksi iltavapaille ulkomaailmaan :) Sitten banaanilaatikoiden pakkaamista autoon, broidin valvonnan alla (:D) miehen kuskaaminen takas Santikseen ja sitten banaanilaatikoiden purkua porukoille.

Mun custom made surffilauta ja Erkkie malttamattomina muuttoon

Roudasin broidin autolla pariin otteeseen banaanilaatikoita, huonekaluja ja samperin surffilautaa ja illalla kävin moikkaamassa miestä Santiksessa.

Vika päivä kalliolaisena, viikonloppu töölööläisenä, maanantai okolo-kulaksgatan'laisena ja siitä eteen päin madridlaisena.. Shiii


Hoidin asioita, kilpailutin matkavakuutuksen ja siivosin keittiön ja vessan. Lähdin taas Santikseen illaksi.


Syövyttävän uunimyrkyn käyttäminen on ollu kuumottavinta, mitä oon tehny vähään aikaan.


 Leikin Tuhkimoa aka konttasin rättikädessä lattialla seiniä ja listoja pyyhkien ja ostin vieläpä kynsilakanpoistoainetta paria sinistä kynsilakkatahraa poistamaan kaakelista. Kuumotin ihan helvetisti, että saanko mun vuokravakuustilirahoja kokonaisuudessaan, jos loppusiivouksen jälki ei mielytä vuokranantajaa - parasta oli se, kun vuokranantaja sitten illalla saapui kämppääni, istuuntui sohvalleni (jää kaverille, jolle asunto vuokrataan) ja sanoi, ettei olisi muistanut tapaamistamme, ellen olisi aamulla soittanut ja kysynyt vuokravakuuspapereista : D Vuokrantajani ei suorittanut minkäänlaista checkiä siivouksen laadusta tai siitä, että oliko kämppä ennallaan tai jotain rikkoontunut. Keittiössä eikä vessassa ei edes käyty. Noh, ainakin Gloria saa putipuhtaan kodin itselleen ':) :D Perjantai-iltana eräs sotilaspoju pääsi myös lomille, ja koko viikonloppu menikin sitten lempikainalossa... :)




Tällä hetkellä yritän vähän katsoa, että mitä vaatteita pakkaan mukaan. Katoin just Madridin säätiedotuksen ja ilmeisesti mun ei kovin monia farkkuja tartte pakata mukaan, kun lämpötila näyttää olevan +33 astetta tiistaina, kun saavun... Ja mähän olen vielä tulossa lokakuun lopulla Suomessa moikkaamassa miestä, joten voin ottaa lämpösemmät vaatteet silloin mukaan ;)

Onks ketään muita onnekkaita, jotka saa syyspukeutumisen sijaan jatkaa shortsikelejä? ;)

PS. Jos haluatte seurata Madrid-vuottani, kannattaa tsekata tämä postaus !
PPS. Sori iPhone-kuvalaadusta jälleen...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti