perjantai 6. syyskuuta 2013

Ennin B-day


Huhhuh mikä päivä eilen on ollu...

Ollaan saatu hoidettua ihan hirveästi asioita:
  1. Ollaan rekisteröidytty kouluun
  2. Ollaan haettu ID-cardia kouluun
  3. Ollaan avattu pankkitili Santanderiin (asioiden hoitamista varten)...mutta talletettu vain 60 euroa tilille, ett eipä haittaa, jos Espanjan pankit menee nurin huonon taloustilanteen vuoksi :D
  4. Hirveän säätämisen jälkeen luovutettu meidän rekisteröintikirjekuoret kursseille pääsemistä varten
  5. Oon ostanut espanjalaisen prepaidin...vihdoin WhatsApp toimii wherever I am 

Lähettiin sit suoraan koululta Hannan ja Ennin kanssa stadiin ja oli tarkotuksena käydä syömässä ja estancossa eli tupakkakaupassa (kioskissa) ostamassa aboño del mes eli kuukausibussilippu, MUTTA, oltiin taas jälleen niin nälkäkuoleman ja kangastuksien partaalla, että mentiin vaan mäkkiin syömään parit juustot näin alkupalaksi. Tän jälkeen ku Kassu tuli kans miittaamaan meitä (koska siis tämä Hannan poikaystävä ei oo meidän kanssa vaihdossa vain muuten vain Hannan kanssa täällä; täten Kassu ei ollut koulullakaan meidän kanssa) niin silloin mä ja Enni tietenkin oltiin ihan sitä mieltä, että me ollaan ihan täynnä jo, ja että syödään vasta myöhemmin illalla (täällä kun toi vatsalaukku on kutistunu ku ei tuu syötyä, ku on nii kuuma/kauppaa ei ole lähellä/"nälkä, lähetään!"->välimatkat->syömään vasta 2h päästä). Noh. Me päätettiin sit juua yhet Mahou't ku Hanna ja Kassu söi.



...ja siitähän se sit lähti.


Oli nimittäin Ennin synttärit - asian jonka synttärisankari muisti vasta edellisenä päivänä, kun mietti koiransa synttäreitä "hei mun koiralla on ylihuomenna synttärit! Hetkinen... mun synttärit on päivä ennen sitä, HEI MUL ON HUOMEN SYNTTÄRIT!" .....käsittämätöntä :D - joten päätettiin ottaa vähän kaljaa.

Ah, pinxtos..! En välitä tapaksista yhtään, mutta tää Baskimaan kulinaarinen lahja on kiva pikku naposteltava 


Mutta täällä kun se bisse nousee nii saakelin nopeesti päähän... Siis oikeesti, kaks bissetölkkiä (0,33cl) ja oon ihan hihihihihi-hiprakassa (muy contentilla, siis)... MAKES NO SENSE?! Luulen sen johtuvan siitä, että ollaan syöty nii saakelin vähän näitten kolmen/neljän päivän aikana ja juotu liian vähän vettä.



Ja joo, ei helvetti missä kunnossa me ollaan oltu Ennin kanssa... 4 kaljaa ja ollaan hihitetty niin paljon, että on ollu ihan mahdoton kerää itteään. Lähettii puol kybältä sit cäbilla takas villalle ja Enni oli nii saakelin jurris, että taksikuski vaan nauro ja mä pyytelin anteeksi "lo siento, mí amiga está muy borracha!".

Tässä on Ester, meidän super kaunis espanjalainen ystävättäremme, jonka kanssa ollaan menossa kotibileisiin nyt perjantaina!

Tänään ei olla sit oikein muuta tehty Ennin kanssa, kuin istuttu villalla ettimässä kämppää keskustasta ja keräilty energiaa (datailtu) hirveän juoksemisen ja byrokratian jälkeen. Ollan löydetty pari ihan helvetin siistiä lukaalia, mutta kerron kämppäjutuista vähän myöhemmin, kun asia on ajankohtaisempi ;)


Nii ja olihan mulla myös mun ekat parituntiset skypetreffit tänään 


Oli muuten hyvä, aamulla kun tekstasin sängystä käytävän päässä bunkkaavalle Ennille (laiskotti + ilmaiset iPhonen väliset viestit), että meijän landlordin sihteeri on tulossa pian vuokrasoppareiden kanssa meijän villalle, kuulin pian Ennin oven käyvän ja askelten äänien.

"Enniii!"
Enni avasin mun huoneen oven kyyneleet silmissä.
"mulla on koti-ikävä"
"raukka! Tuu tänne viekkuun!"

Halaus, ja kuuleman oli heti parempi olo.

On kyl tosi onnekas olo, että on täällä Madridissa hyvien tyyppien kanssa ja ettei joudu ihan yksin täällä suhaamaan. Tukiverkko ja ystävät, jotka voi vastoinkäymisten/byrokratian/ikävän/tms lohduttaa, on kyllä kultaakin kalliimpaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti