maanantai 9. syyskuuta 2013

Extempore Barcelona Trip !


Heidi aka meijän luokkalainen ja mun yks parhaimista ystävistä saapui eilen vihdoin Madridiin ! Hänkin on siis suorittamassa pakollista tutkintoon kuuluvaa vaihtoaan Universidad Europea de Madridissa. Mentiin tyttöstä vastaan Príncipe Píolle ja syömisen jälkeen oltiin jo kioskissa ostamassa vähän vinkkua: "Pakko meijän nyt Heidin kunniaks ottaa vähän viinii!".

 
                                             Huomaa punkku, skumpa ja rosé

Päätettiin pitää pikku "pool partyt" kolmisteen eli istuskella altaan reunalla (tota meijän poolia ei oo siivottu, kun se kohta kuitenkin tyhjennetään) lasillisten kanssa.


Keksittiin sit, että mehän perkele lähetään Barcelonaan, koska eihän meillä oo ees koulua vielä varmaankaan tällä viikolla (kun ei saletisti olla vielä päästy ees kursseille)! Pistettiin sit viestiä Juulille, joka on kans meijän luokkalainen ja La Rochellessa, Ranskassa vaihdossa, ja tää mimmi osti heti lennot Barcaan ku ois muuten tullu keskiviikkona Madridiin moikkaamaan meitä (terve vain halpalentoyhtiöliput 60e/menopaluu Pariisi - Madrid).


Tänään ja just nyt ollaan sit Ennin ja muitten kanssa vertailtu noita hintaeroja, ett jos vuokraa viidisteen auton (Hanna,Enni,meitsi,Heidi,Kassu) tai ett, jos vaan ottais yödösän (n. 60e ees taas) täältä Barcaan. Auto ois bonsu ja tällä hetkellä halvempi (autonvuokra 60e + bensat Google Mapsin mukaan 160e edestakas) mut mietityttää, että mitä jos auto varastetaan Barcelonassa tai oikeestaan enemmän se, että mihin hittoon me sit parkeerataan meijän coche ja että paljonkohan ne parkkimaksut sit on...


Mut anyway, me katellaan nyt tätä asiaa ja saa nähä mihin päädytään. Joka tapauksessa, lähetään joko huomenna aamulla autolla tai sit tiistaiyöllä bussilla Barcelonaan! ;)

EDIT:// Mä, Enni ja Heidi ollaan nyt ainaki kallistumassa enemmän bussiin päin, koska täällä on kuuleman käytössä tiemaksut...

2 kommenttia:

  1. Olin juuri vaihdossa Barcelonassa ja suosittelen lämpimästi bussilla menoa, sillä parkkimaksut on yllättävän kalliita siellä! Tiemaksuja pystyy melko hyvin välttelemään jos matkaa pienempiä teitä pitkin, mutta siltikin niistä voi kertyä aikamoinen summa.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos ihan tosi paljon vinkistä ! Vähän päättelinki, että siellä ei se parkkeeraaminen ole kauhean halpaa...

    VastaaPoista