lauantai 9. marraskuuta 2013

Matka vie Malagaan !


Dodiiiin, vihdoin maaseutumatkailemaan ! Eli tällä kertaa päätettiin randomisti muijien kanssa lähteä Malagaan - viimeksihän me päädyttiin Barcelonaan, joka oli ihan helvetin jees reissu, koska sain siitä vain niin paljon ja monipuolisesti irti :)

Päätettiin lähteä taas vähän reissaamaan, koska 1) on vaan niin helppoa pitää pidennetty viikonloppu, kun maanantaisinhan meillä ei ole koulua 2) Meijän midtermit (eli siis välikokeet) on ohi ja halutaan vähän juhlistaa, että päästään ehkä kursseista läpi (:D) 3) Hannan poikaystävä Kassu lähti Toukon kanssa itse alkuviikosta hyvin extemporesti ja spontaanisti reissuun - poikien piti mennä ettimään Toukolle hostelli Madridista, mutta seuraavaksi jäbät onkin paikallisen kaukoliikennedösän kyydissä ?! Päätettiin sitten, että MEKIN lähetään reissailemaan... Ja noh, ilmeisesti mekin lähdemme Malagaan ;D

Ei hajua, mitä tullaan tekemään Malagassa - kaupunki on mulle entuudestaan tuntematon, enkä ole oikein perillä, mitä kaikkea kaupungilla on tarjottavana. Eli jos teillä on vinkkejä, mitä kannattaa tehdä/mihin kannattaa mennä, saa vinkkailla! :) Ite olen Malagassa maanantaihin asti vain, koska pakko mennä tiistaina kouluun (noi Suomi-reissut vähän verottaa poissaoloja ;) ) - muut tulee vasta keskiviikkona.

Dodih, meitsi menee nyt pakkailemaan BIKINEJÄ ja SHORTSEJA...! Teille, jotka luulette, että täällä Madridissa on vielä lämmin, niin ei, täällä on ihan syksy - toki satakertaa lämpimämpi kuin Suomessa, mutta on se niin, ettei täällä missän shortseissa pärjää vaan se on ihan semmonen nahkarotsi+kaulaliina -combo. Malagassa taas näyttää huomenna olevan +25 ja Kassun mukaan rantakelit. Kelpaa.

PS. Pahoittelen, että vanhojen merkintöjen kuvat eivät vastaa layoutin kokoa - säädin sitä vasta viime iltana leveämmäksi, jotta saisin lisättyä isompia kuvia - täten vanhojen postauksien kuvat ovat pienempiä kuin mitä ne voisivat olla. Hienosäädän vielä ulkoasua (esim. banneria ja right sidebaria), kunhan ehdin - seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan aika kiireisiä, joten kärsivällisyyttä ;) Kuvat sentään ovat isompia :)

6 kommenttia:

  1. valtsu ja saara oli malagas muistaakseni, kysy niiilt ! :)

    VastaaPoista
  2. Heitin sulle haasteen mun blogissa, käyhän vilkaisemassa! :--) www.hennnana.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Malagan katedraali on ihan ehdoton, barokkia ja gotiikkaa, rakennettu 1500-1700 luvuilla eikä oo vieläkään valmis. Sisällä myös paljon nähtävää. UPEA. Picasso-museo kans tietysti, henk. koht. ei innostanut, mutta matkaseurue piti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerennyt näkemään sitä katedraalia sisältä päin :( Ja siellä taisi olla messu meneillään (mun mielestä se on inhottavaa ja tosi epäkohteliasta turistien mennä sisään häiritsemään kesken messun!). Mut mun mielestä se julkisivu oli taas hieno :D Jotenki rakastan sitä, miten kapeita ne kadut on ja miten muurahaiselta tuntuu, kun on niin talojen ympyröimänä - kunnes yhtäkkiä taivaaseen kohoaa yksi helvetin korkea rakennus - just se katedraali :) vaikuttavaa.

      Se Picasso-museo oli vähän pettymys! Barcelonassa, Picasson museossa olin ihan super amazed ja kiertelin sitä museota ajalla ja tosi lumoutuneesti. Mutta tää ei jotenki vakuuttunut. Taidettiin lähteä 15 minuutin jälkeen, kun ei siellä edes ollut kauheasti Picasson töitä esillä - ja ne mitkä oli esillä, ei ollut sen kummosempia. Noh mut kaipa joka museossa on oma meininkinsä. :) Barcassa kun taitaa olla ne Picasson helmet esillä :)

      Poista
  4. Tai pikemminkin voisi sanoa, että sisällä sen hienous on. Julkisivu ei mielestäni mikään kaikista vaikuttavin.

    VastaaPoista