sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Asuntonäyttö!

Mulla on huomenna asuntonäyttö !

Pistin tossa puoli yhdentoista aikaan illalla viestiä asuntonäyttöilmotuksiin, koska täs vaihees ei ginostanu, että paljonko se kello on (meijän business communication maikalla olis tietty tästä sanomista ;D). Ja kappas ! Mulle vastas pari tyyppiä! JA mulla on ilmeisesti huomenna asuntonäyttö ! Oli muuten ihan hyvä sitä viestiä lukiessa ja vastatessa tajuta, että eiku hetkinen "mañana"...ei ole MAANANTAI vaan "huomenna" :D Kipeysaivo toimii hyvin :D

Oon kyl vähä paiseis, ett miten jaksan herää, koska aaaa tänäänki nousin vasta 13:30 - ja se asuntonäyttö on tosissaan KESKUSTASSA _puoli yks_ !

Noh, toiv. tää juuri juotu glögi (alkoholiton) nukuttaa mut :)

http://www.idealista.com/inmueble/25825955/

Täs on linkki siihen kämppään - olisin siis vuokraamassa sieltä huonetta. Ei oo niitä parhaimpii, hienoimpii kämppiä, mihin pistin viestiä - mutta, ainakin tää on alku ! I'VE DID IT! Ylitin kynnyksen ja sain itteäni niskasta kiinni ja aloin vihdoin viimein tekemään - aka ettimään sitä uutta asumusta. En nimittäin voi jäädä tänne asumaan joululomankin jälkeen, koska heitän muuten mun koko Madrid vuoden hukkaan, ku en tutustu itse kaupunkiin enkä myöskään jaksa lähteä täältä hornantuutista ikinä mihinkään. Jos ton kämpän otan, niin toivottavasti toi ei oikeesti oo tommonen single bed, koska en sit tiiä, miten tossa mahtuu nukkumaan ku mies itensä tänne roudaa :D Noh, minor details.

Mutta, nyt tää lähtee (yrittää) nukkuu ! Öitä!

PS. sori nyt ei tuu kuvia, koska haluan saada unen päästä kiinni ;)

2 kommenttia:

  1. Mitä noihin vuokriin tulee vielä sit päälle? Toihan 340e/kk on kuitenkin ettei taida Suomen mistään isosta kaupungista saada yksityisiltä markkinoilta mitään tuolla rahalla.

    VastaaPoista
  2. Se riippuu ihan - jos ei lue, että "los gastos son incluídos" (eli yleiskulut sisältyvät), niin siihen päälle tulee vielä maksut sähköstä, vedestä ja kaasusta. Riippuen kämpästä 50-100e lisää. Mut siis tohon hintaan niin sisältyy se huone huonekaluineen ja sit tietty sul on yleistilat käytössäs, eli keittiö, ölkkari, vessa jne. :)

    VastaaPoista