torstai 13. kesäkuuta 2013

Fastforwardaus nykyhetkeen



Mä en jaksa blogaa loppuun tost Hollannin matkasta ja tehdä niistä pelkkiä kuvapainotteisiapläjäyksiä, vaan haluan hypätä nyt tähän nykyhetkeen, jotta voin alkaa kirjottamaan ajatuksia TULEVASTA reissusta aka vaihtoonlähdöstä!

Kaikki kurssit on nyt suoritettu, jopa se espanjan kurssi, jonka vuoksi luulin jääväni Suomeen... Otin siis kyseisen kurssin työväenopistolta, koska suomenkielisiä advanced Espanjan tunteja on karsittu säästötoimien vuoksi - eli nelosta ylempää ei Metropoliassa voi (suomenkielisesti) suorittaa... Omassa yksikössäni Myyrmäessä voi (eli enkunkielisessä), mutta en oo ollu kovin vakuuttunu meidän espanjan maikkojen opetuksesta, niin oon suorittanut niitä kursseja Bulevardin toimipisteessä.

Niin, ilmottauduin sille Espaja 5 vai 6 kurssille myöhässä, ja kävin jopa kahella tunnilla... Mutta laiskuus iski.. Ei sit tartte ihmetellä, jos ei saa minkään näköistä todistusta sieltä opistosta, kun attendance policy on sielläkin kuuleman 60% eli vähintään 9 tunnilla pitäisi olla istunut.. juuuh. Should've thought about that before! Onneks sain kuitenkin sumplittua asiat ja kävin uusinnassa istumassa kokeessa omassa yksikössä ja sain sen vikan pakollisen kurssin (:

Nyt sitten odotellaan, josko mun pitää käydä vielä kerran Myrtsissä tekemässä jotain paperisotaa ja että milloin mahdollinen vuokranantaja vastaa ! Meitsi siis pisti viestiä asuntoasioista jo menemään, mutta siitä sitten myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti