keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Lähtöön jäljellä 4kk 1vko 5pv

(Nää kuvat ei tuu kauheesti matchaamaan tekstiä, mutta who cares)

Helvetti tätä stressin määrää.
Tää kulunu kuukaus on ollu mulle varmaan henkisesti rankin mun elämässä.
Mun on ollu pakko vähän relaa.. En mm. käyny duunissa 2,5 viikkoon.
Raha muutenki on tiukilla, koska en ole saanut sitä hommaa, mistä ollaan puhuttu duunissa. Oonki ettiny tän viimisen kuukauden ihan helvetisti uutta duunia, ja nyt vissiin viimein tais tärpätä :) thank god.

Puerto Vallarta, Mexico

Mut fakta on, että mun budjetti jää silti alkuperäsestä suunnitelmasta vajaaksi (kiitos vain tyhjien lupausten).
Pakko siis olla realistinen: Matka tulee pakostikkin lyhenemään.
Uudesta matkasuunnitelmasta lisää myöhemmin, kunhan saan lakin päähän ja (toivottavasti) MATKAKASSAA lahjaksi (WINK WINK).



Puolan rannikko


Ylppäreistä puheen ollen, helpottaa tietää, että tuun definitely maybe saamaan rahaa. Se on hyvä niin, koska tän hetkisellä säästötilin saldolla tuskin pärjättäs paria kolmea viikkoa kauempaa Austraaliassa. Puhumattakaan siitä, etten ole ostanut vielä paluulentoja, että niihinki pitäs vielä duunaa rahat. hehz. Jos haluutte lahjottaa euroja matkakassaan, nii be my guest, voin antaa tilinumeroni :) No ei mut kyl mä selviin. Saan massit kerättyy, ja vaikken saiskaa sitä kybätonnii, johon aiemmin tähtäsin, niin kyllä mä jonkin moisen reissun saan tehtyä :)

Mul on kauheesti "ennen matkaa" -postausideoita, mutta en vaan uskalla vielä toteuttaa niitä etten innostu liikaa, varsinki kun tän kuun aikana rahatilanne+työtilanne+henkinen jaksaminen+matkan onnistuminen on näyttänyt hyvin arvelluttavalta. Pitäkää peukkuja.

Copacabana Beach, Sopot, Puola

ps. Tän kuukauden aikana oon oppinu, kuinka paha tilanne on the job market oikeesti on. Oon ns. huorannu itteeni vaikka kuinka paljon, mut ei töitä !

pps. Jos saan joltain Mariskoolin/Aalto-Maljakon/Kalevala-korun niin voi jumalauta...

Sit aika Puola-painotteinen kuvapläjäys:

soon-to-be-travel-buddies aka laura ja sandra '92

Orka windsurfing camp @ Chałupy, Puola

Ja Lopun lollaus...

...Euroopan pisin molo* sijaitsee Puolassa

*=laituri

7 kommenttia:

  1. Tätä pitää kyllä alkaa seuraamaan, ite lähössä 1.9 reissuun. Tääläki piti juuri tyhjien lupausten takia ite hankkii toinen duuni, kyll se 50h hommia per viikko vähä ottaa päähän.. Mut pitää muistaa ett joka penni täälä säästettynä kestää reissussa aika hemmetisti pidempään. Oma reissu tosin on vähän pidempi, 1.5-2v olis tarkotus olla poissa.
    Toivottavasti rahaasiat hoituu ja reissust tulee hyvä!

    VastaaPoista
  2. Mihis päin olet lähdössä reissuun? Vitsi toi 1,5-2v. ois aika ideaali pitunen :D
    Jep jep, vituttaa, miten toiset edes viittii valehdella päin naamaa työasioista, kun tietävät, että matkarahat ja matkan onnistuminen riippuu siitä kyseisestä hommasta... NOH ei voi ruikuttaa vaan pitää just hommaa toinen duuni.. kylhän aina noit siivoiluja sun muita duuneja löytyy :p
    kiitos samoin ja tervetuloa lukemaan! :)

    VastaaPoista
  3. Alotan Intiasta jossa varmaan 6kk, sieltä sitten Malesiaan. Enempää en oo suunitellu. Paikkoja missä haluis käydä on niin paljon.
    Vuodenvaihteessa olin 2kk Vietnamissa, Kamputseassa ja Thaimaassa. Tosin Vietnamin pohjoisosa on näkemättä, että varmaan sinnekki pitäis ehtiä vielä.
    Ainahan sitä voi siivojaks ryhtyy, mut ei siitä nyt kummosesti makseta.
    Tosin viimeaikoina on vähän alkanu houkuttaa lähtee ausseihin WH viisumilla, tulis mukavasti vuos lisää reissuaikaa.. Jonkun 3vuoden reissun jälkee voi olla aika vaikeeta palautuu Suomeen..

    VastaaPoista
  4. Love the musiclist on your profile :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: kuulostaa ihan tajuttoman siistiltä.. Harmittaa, että joudun lyhentämääm mun reissua rahatilanteen sun muun vuoksi, mutta aina ei mee nallekarkit tasan.. ja ehtiihän sitä maailmaa myöhemminki nähä :)

    Elias tervetuloa lukemaan ! Päivitin just ja lisää tulossa on :)

    Thank you Moodswing Darling !!

    VastaaPoista
  6. Joo kiitos. Ja varmasti tulen seuraamaan ahkerasti sittenku matka on starttaamassa. Ite menossa toista kertaa 3kk:n matkalle Malesiaan ja Laos tossa tammi-helmikuussa.

    VastaaPoista